Game of Thrones Hunk Michiel Huisman Menumpahkan Rahsia Kecergasannya

Ada sesuatu tentang Michiel Huisman yang segera bertukar kepala.

Mungkin itu adalah mata biru menindik. Janggut yang sempurna dipotong. Atau keupayaan sempurna lelaki itu untuk menyusun saman yang sangat disesuaikan. Walau apa pun sebabnya, tidak ada yang menafikan bahawa di bawah daya tarikan pelakon itu terletak badan fizikal yang insanely sculpted.

BERKAITAN: Bertemu Michiel Huisman, InStyle ‘April Man of Style

Apabila kerja-kerja hari anda melibatkan merayu seorang ratu dan lelaki yang terbunuh dengan pedang Game of Thrones– Dia memainkan bayaran bayaran Daario Naharis – yang mampu mengambil baju anda dalam sekejap adalah diberikan. “Pada acara itu saya sama ada memakai perisai atau sama ada saya tidak memakai apa-apa,” kata Huisman InStyle.

Jadi apa rahsia dia tinggal begitu tona? Pelakon, yang bertanding di Blake Lively di seberang jalan Zaman Adaline, berkongsi butiran dengan kami di majlis makan malam Artis Festival Tribeca Festival ke-10 di New York malam tadi.

Daripada merapatkan beban pon 200-plus di lantai gym, Huisman menggunakan kekuatannya sendiri (berfikir push-up, pull-up, squats, dan sit-up) kepada monyet di gim di hutan. “Saya bekerja di padang permainan pada pukul 6 pagi,” katanya. “Saya bekerja dengan pelatih untuk masa yang lama tetapi tidak lagi, saya tidak mempunyai masa untuk itu, jadi saya lakukan di mana sahaja saya boleh.

Walaupun dia mungkin terbiasa menghampiri semuanya, Huisman membelanjakan lebih banyak masa untuk mencari karpet merah. Pelopor Chanel jatuh 2014 No 5 filem kempen memakai baju perang Jack-ready navy musim bunga dengan sabuk tan nipis dan baju cetak daun bergaya Haspel untuk makan malam jenama itu. Manusia kita menghancurkan, sememangnya.

BERKAITAN: Zaman Adaline Michiel Huisman pada Blake Lively

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 − = 32

map