Garis Beg Pakaian Baru Heidi Klum Akan Mencapai Musim Panas

Sebagai pakej Northeast pada lapisan untuk menghadapi badai musim sejuk Jonas, Heidi Klum mengambil semuanya. Usahawan berusia 42 tahun dan ibu kepada tiga itu mengambil menyelam hidung ke dunia pakaian renang dengan Heidi Klum Swim, sebuah koleksi baru tidak lama lagi menjadi kegemaran pantai dan kolam renang yang ditetapkan untuk turun pada bulan Oktober.

Gambar oleh Rankin, yang pertama, imej kempen yang dikeluarkan hanya mendapati Klum melakukan apa yang dia lakukan dengan baik: membunuh permainan pemodelan. Dalam imej (di atas), Landasan Projek tuan rumah memberikan kamera menatap wajah yang sultry sambil memainkan satu kepingan hitam (bersama-sama dengan kaki tona sempurna).

Barisan ini adalah kerjasama terbaru dengan Bendon, syarikat di belakang Heidi Klum Intimates, dan dia pertama kali memberi kami rasa apa yang akan berlaku minggu lalu melalui Instagram dengan berkongsi imej dirinya, Rankin, dan kru Heidi Klum Swim dalam jernih kolam biru (di bawah). Adapun kepingan: Harga akan berkisar dari $ 70 hingga $ 240 dan anda boleh melihat ke depan untuk cover-up dan baju renang yang bervariasi dalam warna dan sesuai (memikirkan cutouts strategik, warna musim panas, cetakan asal dan perkakasan).

Perkara-perkara besar yang akan datang … Heidi Klum Swim melancarkan musim panas ini ��☀️ @rankinarchive @heidiklumintimates #heidiklumswim

Gambar yang disiarkan oleh Heidi Klum (@heidiklum) pada

BERKAITAN: Heidi Klum Menerangkan Bagaimana Anaknya yang Paling Lama, Leni, Sama Seperti Dia

Tandai kalendar anda-Heidi Klum Swim ditetapkan untuk turun di Hemisfera Selatan pada bulan Julai dan di Hemisfera Utara datang Oktober.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 67 = 71

map