Garis CoverGirl Seluruh Mendapatkan Makeover Besar

Setiap kali CoverGirl disebut, slogan “mudah, tenang, cantik” jenama itu mungkin langsung teringat. Tapi, itu semua akan berubah. 

Jenama telah mengumumkan bahawa ia mencipta semula dengan mengubah logo dan slogannya, yang juga bermakna pembungkusan produk akan kelihatan berbeza juga. Sekarang, bukannya kata kunci yang legendaris yang anda lihat dalam iklan majalah yang tidak terkira banyaknya dan didengar di iklan TV, anda akan melihat slogan baru CoverGirl: “I Am What I Make Up.” 

Gadis muka depan - Embed
Kesopanan

Ini mesej yang merangkumi set CoverGirls baru yang diperkenalkan oleh jenama dalam beberapa bulan terakhir. Pelakon Issa Rae, chef Ayesha Curry, jurulatih kecergasan Massy Arias, pelumba motosikal Shelina Moreda, dan model berusia 69 tahun, Maye Musk, semuanya menyertai Katy Perry sebagai duta jenama. Wanita-wanita ini berada di puncak kerjaya mereka dan menggunakan solek untuk membantu mengekspresikan diri mereka-bukan sebagai faktor penentu kecantikan mereka. 

BERKAITAN: Shelina Moreda & Massy Arias Adakah Gadis Cover Paling Badass Namun  

“Dalam mengetuai peluncuran semula, kami memulakan dengan wawasan bahawa orang tidak lagi berusaha untuk keindahan standard tunggal, tetapi menggunakan solek sebagai alat untuk ekspresi diri dan transformasi peribadi,” kata Ukonwa Ojo, SVP CoverGirl, Coty dalam satu kenyataan. “CoverGirl sentiasa inklusif dan dikenali kerana menolak sempadan apa yang dimaksudkan untuk menjadi cantik, yang bermaksud kita mempunyai tanggungjawab untuk meningkatkan bagaimana kita berhubung dan berkomunikasi dengan orang lain. Ini lebih besar daripada kempen baru atau tagline. Kami berharap dapat mencetuskan dialog yang provokatif yang mengubah andaian budaya tentang kapan, di mana, bagaimana dan mengapa orang memakai solek. “

Untuk memulakan semula pelancarannya, jenama tersebut telah berkongsi filem “Made in the Mirror” yang dibintangi enam CoverGirls afformention, yang boleh anda nonton dengan penuh di atas. 

VIDEO: The Crazy Cost of a Lifetime of Beauy 

Apa yang tidak berubah? Semua formula solek CoverGirl yang anda tahu dan suka, bersama-sama dengan harga yang berpatutan. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 6

map