Gaten Matarazzo Mendedahkan Apa yang Harapkan Daripada Perkara Orang Stranger Musim 2

Ia hanya lebih dari satu tahun sejak Perkara yang tidak dikenali mula-mula menghiasi skrin kami, tetapi rasanya tidak mungkin untuk mengingati masa ketika kami tidak terbiasa dengan Demogorgons, lampu-lampu Natal supernatural, dan, tentu saja, Upside Down. Ia juga seolah-olah kita telah mengenali bintang-bintang persembahan selama-lamanya, dan itu mungkin ada kaitan dengan fakta bahawa mereka telah muncul di satu karpet merah selepas yang lain sejak siri pertama melanda Netflix. Kami dengan cepat berkembang untuk menyukai anak-anak di acara ini, dari Millie Bobby Brown-yang ahli menggambarkan psikokinetik Eleven sebelum membunuh permainan fesyen Hollywood sepanjang tahun-kepada kumpulan anak lelaki preteen (dimainkan oleh Gaten Matarazzo, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, dan Noah Schnapp), yang terus melayan kami dengan bromans mereka yang comel di Instagram.

Dengan musim dua set untuk jatuh pada 27 Oktober, kami tidak boleh menunggu untuk melihat kembali kumpulan itu dalam tindakan. Dan menurut Matarazzo yang berusia 15 tahun, yang memainkan Dustin Henderson, banyak akan turun – termasuk melompat waktu. “Musim kedua berlaku kira-kira satu tahun selepas peristiwa satu musim, jadi kejatuhan tahun 1984,” kata Matarazzo ketika dia berhenti InStyleIbu pejabat NYC minggu lepas. “Ia benar-benar memberi tumpuan kepada bagaimana watak Nuh, Will, lakukan. Kerana sebenarnya, cerita tentang Perkara yang tidak dikenali adalah mengenai Will. Pasti, ia adalah sejuk untuk mempunyai anak lucu dengan topi dan yang mempunyai kuasa dan segala-galanya-tetapi pertunjukan adalah mengenai Will. Musim ini menangkapnya, dan anda melihatnya lebih-bukan hanya dalam kilas balik atau terbalik, tetapi dia bersama kami. Dia seorang budak lelaki sekarang-dan dia selalu ada, tetapi tiada siapa yang melihat bahagian hubungan itu. “

Orang asing Things - Embed
Netflix

P 0 = photo photo =

Sekilas terakhir kami Will musim lalu agak membimbangkan, untuk sekurang-kurangnya. Sebulan selepas dia kembali dari Upside Down, dia melemparkan makhluk seperti siput dari dimensi alternatif. Sekarang, kita akan mengetahui bagaimana dia bermimpi setahun kemudian. “Anda dapat melihat bagaimana Will mengatasi semua yang sedang berlaku dengannya, dan dia tidak melakukan yang baik,” kata Matarazzo. “Dia sangat sakit, dan kami cuba membantu-tetapi kami tidak faham.” Walaupun kami akan menangkap watak-watak kegemaran, Perkara yang tidak dikenali juga akan membuat beberapa perkenalan baru. “Terdapat beberapa watak baru,” kata Matarazzo. P photo P P photo photo = P P P P P P photo P P 0 = P P photo P P 0 P 0 P P 0 P P 0 P 0 P P photo 0 P P = P photo P 0 P P 0 P P = P P 0 P P 0 P P = photo P photo P P = photo 0 P 0 P photo 0 P P photo P P 0 P P photo P P 0 P photo photo = P P photo 0 P P P Dia adalah ‘gadis baru’, atau sekurang-kurangnya, itulah yang dipanggil semua orang. Tetapi Max adalah watak yang hebat dan menambah dinamik baru yang hebat untuk persembahan itu. Dia benar-benar memberi kesan kepada beberapa aksara tertentu-tetapi saya tidak akan mengatakan yang mana. “Tinjau ke bawah untuk perbualan penuh kami dengan Matarazzo.

VIDEO: 11 Questions with Eleven: Millie Bobby Brown

Apabila peminat Perkara yang tidak dikenali mendekati anda di khalayak ramai, apa perkara pertama yang mereka katakan?

Biasanya hanya mereka suka persembahan-dan saya sangat menghargai semua orang yang menonton pertunjukan. Saya berasa seperti kita semua bekerja dengan sangat keras, jadi sangat bagus bahawa ia mendapat pengiktirafan yang saya fikir patut. Tetapi pada minggu lalu, lebih ramai orang datang kepada saya mengatakan mereka mengenali saya dari perdagangan Verizon, yang benar-benar lucu. Itu berlaku beberapa kali. Mereka seperti, “En. Peterson! “Ia sangat menyeronokkan.

Jika anda boleh memilih satu bintang tetamu impian untuk muncul Perkara yang tidak dikenali, yang akan menjadi?

Saya ingin Stephen King membuat penampilan. Bahkan hanya datang cepat. Saya peminat besar kerjanya-saya selalu ada.

Perkara yang tidak dikenali mempunyai satu ton peminat terkenal. Selebriti mana yang paling teruja untuk belajar jam tangan pertunjukan?

Saya tahu bahawa The Rock suka persembahan, dan Zac Efron. Saya belum jumpa salah seorang daripada mereka. Juga Sterling K. Brown dan Donald Glover. Saya suka kedua-dua mereka-mereka hebat. P = = = photo = P = = = photo = = = = photo = = = = = = = = = = = photo 0 = = = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 P 0 P 0 P 0 P 0 P 0 = P 0 = P 0 P 0 P 0 P 0 = P 0 P 0 photo P = Mereka menonton rancangan sama seperti orang lain. Anda pasti menghargai apabila orang yang anda cari menghargai kerja anda juga, tetapi sebenarnya kita semua orang sahaja. Jadi saya hanya fikir seperti itu.

Gaten Matarazzo - Embed
Lauren Spinelli

BERKAITAN: Yang Perkara yang tidak dikenali Bintang di Karpet Merah

Apa yang anda tonton akhir-akhir ini yang anda suka?

Saya baru sahaja menonton Ozark, yang benar-benar baik. Kebanyakan perkara yang saya boleh tonton ialah Netflix, kerana saya tidak mempunyai masa untuk menunggu premier keluar. Saya sentiasa sibuk, dan saya tidak boleh membuat komitmen untuk persembahan kerana saya tahu saya akan terlepas satu tan episod dan lupa kepada DVR mereka. Tetapi saya mahu mula menonton Flash. Dan saya semua terperangkap The Walking Dead, sudah tentu.

Apa yang sepatutnya kembali pada musim kedua?

Ia hebat, seperti perjumpaan keluarga besar. Tetapi ia mengambil masa yang lebih lama, dan ia adalah musim yang lebih tertekan untuk filem. Musim lalu adalah lebih santai, dan tiada siapa yang ditekankan tentang hidup sehingga apa-apa kerana mereka tidak mempunyai apa-apa untuk hidup. Tiada siapa yang tahu bahawa ia akan menjadi persembahan yang baik, asli dan menyeronokkan. Sekarang bahawa orang benar-benar menikmatinya dan ingin melihat lebih banyak, anda perlu memastikan mereka berpuas hati-dan itu stres. Tetapi saya fikir sebab bahawa musim pertama sangat berjaya adalah kerana pelakon itu bersenang-senang bersama-sama dan saya benar-benar berharap itu tidak akan memudar ketika kita meneruskan. Saya tidak mahu keseronokan dan kegembiraan yang ditetapkan untuk berubah menjadi kerja, walaupun ia berfungsi dan kami bekerja keras. Ia pasti menunjukkan pada kamera apabila anda sedang berseronok dan apabila anda tidak.

saudara lelaki. @therealcalebmclaughlin

Satu jawatan yang dikongsi oleh Gaten Matarazzo (@ gatenm123) pada

Dengan semua tekanan itu, adakah anda masih mencari masa untuk menjadi anak kecil??

Saya cuba. Saya pergi ke sekolah, yang merupakan perkara yang paling “kecil” yang mungkin anda boleh lakukan. Saya seorang maharaja di sekolah menengah sekarang, dan saya cuba memberi tumpuan kepada yang sebanyak mungkin. Saya tidak mahu membesar terlalu pantas. Banyak orang mengatakan bahawa berdasarkan cara saya bercakap, saya sudah dewasa. Tetapi itu pasti tidak benar. Saya masih banyak belajar tentang dunia dan di mana saya tinggal, apa yang saya mahu lakukan, di mana saya mahu pergi. Saya masih sangat muda, dan saya masih mempunyai banyak masa untuk belajar. Saya benar-benar berharap bahawa saya masih boleh menjadi anak kecil, tetapi dengan segala yang sedang berlaku sekarang, ia agak sukar. Saya perlu bertindak seperti orang dewasa sekarang.

Apa yang berlaku di belakang tabir apabila awak sedang penggambaran?

Terdapat detik-detik lucu sepanjang masa, tetapi kami menghabiskan sebahagian besar masa kami antara satu sama lain di sekolah. Ramai orang fikir ia akan penggambaran, tetapi kebanyakan masa yang kita sedang ditetapkan, ia adalah untuk sekolah. Saya sangat suka persekitaran di sana, dan saya suka bergaul dengan anak-anak kerana saya dapat bercakap dengan mereka mengenai segala-galanya. Itu bilik sekolah di mana saya membuat sebahagian besar kenangan sekolah tinggi saya.

Ia seperti Perkara yang tidak dikenali Sekolah Menengah.

Perkara yang tidak dikenali Sekolah Menengah. Itulah betul.

Menunggu pertunjukan untuk bermula.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Gaten Matarazzo (@ gatenm123) pada

Siapa jokester terbesar daripada kamu?

Kami bergurau banyak, dan kita semua mempunyai deria rasa humor yang sangat berbeza. Tetapi kita semua, saya fikirkan, lucu. Kita ketawa antara satu sama lain, dan ia tidak pernah menjadi tua. P P P P P P = P 0 P P = photo = P = P P = = photo = P photo P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P P 0 P P P P P P P P P P P P P P P P 0 P P Nuh adalah cara yang sama, tetapi dia tidak bersalah kepadanya-dia seperti adik saya, saya suka lelaki itu begitu banyak. Tetapi untuk jokester terbesar, saya perlu pergi dengan Finn pada yang satu. Pada masa yang ditetapkan, dia selalu membuat orang tertawa hanya dengan ketawa sendiri. Dia selalu kelihatan seperti dia mempunyai masa hidupnya.

Daripada bintang-bintang anda, siapa yang anda katakan paling kurang seperti watak mereka?

Mungkin Millie, kerana dia tidak benar-benar psikopat. Dia bukan Eleven. Sebenarnya, saya perlu mengatakan bahawa Caleb adalah yang paling kurang seperti wataknya. Banyak orang menganggap watak Caleb, Lucas, menjadi orang yang marah, tetapi dia tidak. Dia adalah yang mengharapkan semua orang sebanyak mungkin. Saya benar-benar fikir dia salah faham. P photo = = = = = P P P P = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = P Caleb membuatkan awak berasa seperti kawan baiknya dalam lima minit pertama mengenainya, sedangkan Lucas agak keras kepala dan serius. Dia lebih daripada rasa yang diperoleh.

orang asing things
Kesopanan

Apa yang paling keren di set-terbalik?

Maksud saya, ia sejuk, tetapi ia kehilangan daya tarikannya apabila ia hanya kelihatan seperti plastik. Ini semua berkaitan dengan pencahayaan. = P = = = = = = 0 = = = = = = 0 P 0 = Tetapi sekarang ia hanya kelihatan seperti benda plastik palsu yang anda ambil dan membuang sampingan. Satu pemandangan yang sangat sejuk apabila Barb terperangkap dalam Upside Down, dan dia berada di kolam renang di mana dia mati. Ia benar-benar dilakukan dengan baik dan kelihatan menakutkan-dia diliputi goop dan semuanya. Itulah salah satu adegan paling keren yang saya dapat lihat bermain.

Terdapat beberapa hari antara musim dua perdana dan Halloween. Tahun lepas, Eleven adalah salah satu pakaian paling popular. Apa yang anda fikir akan menjadi yang paling utama Perkara yang tidak dikenali pakaian tahun ini?

Saya berasa seperti orang yang akan berpakaian seperti Ghostbusters dari musim dua treler, tetapi apabila mereka berjalan, semua orang hanya akan berfikir mereka adalah Ghostbusters biasa. Kerana itulah mereka semua. Saya tidak boleh mengatakan yang paling utama Perkara yang tidak dikenali pakaian lagi. Anda perlu menunggu. Saya tahu apa yang akan berlaku, saya tidak boleh bercakap mengenainya. Ia keluar dari 27 Oktober, jadi jika anda menonton semua itu sebelum Halloween maka anda boleh membuat pakaian anda. Saya akan memberikan anda sedikit penggoda: ia tidak akan menjadi sukar untuk dibuat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map