Gaun Hitam Golden Globe Saoirse Ronan Mempunyai Bahu yang Terbesar Malam

Pelakon Ireland dan nominasi Golden Globe Saoirse Ronan adalah seperti yang dihidupkan di luar layar. Tahun ini, dia dicalonkan untuk pelakon terbaik untuk persembahannya dalam debutnya yang dicalonkan oleh Greta Gerwig Kumbang, dan wajah permaidani merahnya mempunyai semua mata kepadanya. 

Pada tahun ini, Saoirse (dan kebanyakan penama dan hadirin di pameran anugerah) tiba di semua hitam dalam menyokong gerakan Time’s Up. Seperti kebanyakan wanita yang mengagungkan karpet malam ini, Ronan memilih untuk memakai dia sekarang platinum terkunci, yang dia dilengkapi dengan sepasang anting-anting drop nilam. Ronan merasa ketinggalan dalam gaun satu bahu dengan bahu berstruktur dan aksen perak. 

Saoirse Ronan

dalam gaun Atelier Versace, permata Cartier, dan tumit Christian Louboutin.

Neilson Barnard / NBCUniversal / Getty Images

Ronan, 23, yang terakhir dicalonkan untuk Golden Globe untuk persembahannya Brooklyn, yang mana dia juga memperolehi penamaan Oscar pada 2016. Pada majlis Januari dia tiba di gaun putih Saint Laurent yang jatuh dengan kereta api yang mengalir dari bahunya. Dia berpasangan dengan gaun malaikat dengan permata Chopard dan memakai helai yang ditarik kembali ke ekor kuda ekor.

Saiorse Ronan
Jason Merritt / Getty Images
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + = 10

map