Gaun Met Gala Blake Lively Is Straight Out of Game of Thrones

Tarikh Met Gala Blake Lively bukan Ryan Reynolds, tetapi dia mungkin menjadi perkara terbaik yang akan datang. Aktres itu menghadiri Met Gala 2018 pada malam Isnin malam dengan seorang lelaki yang sangat terkenal yang mengiringi dia di atas permaidani merah: Christian Louboutin.

Syurgawi Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala
Frazer Harrison / Getty Images

Lively mengasyikkan dalam pakaian Versace zaman pertengahan dan emas dengan kereta api dramatik, manik-manik rumit dan dua panel semu di bahagian depan. Dia berpasangan dengan gaun yang bercabang yang kelihatan seperti halo, membuatnya menyerupai seorang santo literal. Aksesori pernyataan adalah sesuai memandangkan tema malam, Badan Surgawi: Fesyen dan Imajinasi Katolik. Sudah tentu, dia berpasangan dengan pam Louboutin platform dan pendatang lembut.

Blake Lively
Mike Coppola / MG18 / Getty Images

Jadi di mana oh di mana Ryan Reynolds pada malam Isnin? Mungkin dia benar-benar adalah marah bahawa isterinya tidak mengikuti dia di Instagram (sebagai sebahagian daripada aksi PR untuk filem barunya, sudah tentu). Atau mungkin hakikat bahawa dia di luar negara mempromosikan filemnya yang akan datang, Deadpool 2, menghalangnya daripada menjadi tarikh Lively untuk Met Gala (OK, mungkin ada yang lebih mungkin).

Sama ada, dia pastinya terlepas, tetapi isterinya memegang sendiri di permaidani merah seperti biasa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map