Gaun Sultry Jennifer Lopez Adalah Flashback untuk Pakaian Grammy Ikonnya

Walaupun gaun Versace dari Jennifer Lopez dari Anugerah Grammy 2000 akan turun dalam sejarah fesyen, ikon pop tidak bersedia untuk membiarkannya berehat di dalam buku, kerana gaya berani adalah sebahagian daripada gaya tandatangannya.

Selepas memberi persembahan hebat di Dubai awal minggu ini, superstar itu berpusing-pusing dengan gaun yang sememangnya mengingatkan pada Versace yang mengagumkan, dia memakai peragaan anugerah pada permulaan awal, kelihatan seperti yang sempurna seperti yang dilakukannya pada malam epik itu. lima belas tahun yang lalu.

Jennifer Lopez Grammy Dress EMBED1
J.Lo / Instagram

Reka bentuk corak lengan panjang, yang menampilkan garis leher terjun dan skirt terbuka sepenuhnya kelihatan seperti penutup pantai daripada pakaian sebenar. Lopez berlapis bra hitam dan dan seluar yang sepadan di bawah ensemble seksi, memamerkan gams sempurna. Bukan sahaja pakaian itu membawa kami kembali ke ’00, tetapi rambutnya juga terpesona dengan pilihan asal, dengan gaya yang dipakai separuh, separuh ke bawah ‘lakukan.

TK
J.Lo / Instagram

Orang yang menangkap video media sosial pendek sepenuhnya menggalakkan penyanyi lagu Latina untuk mengerjakannya untuk kamera. A-Rod, adakah anda? “Cantik!” dan “hidup!” teriak di Lopez ketika dia melenturkan kakinya dan merawat tempat yang mewah seperti landasannya.

Semua dalam satu hari bekerja untuk ikon.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map