Gaunchy Gaunchy Gaun Kim Kardashian Secara harfiah Glows dalam Gelap

Sudah hampir tiga tahun sejak Kim Kardashian dan Kanye West mengikat simpulan pada upacara Forte di Belvedere yang mewah di Florence, Itali, dan sekarang ia kelihatan seperti bintang realiti mempunyai loceng perkahwinan-lebih khusus dari penciptaan Givenchy yang menakjubkan yang ia pakai di otak.

Mengambil Twitter pada hari Ahad semasa bersiap-siap, mogul media sosial mengetuk penampilan yang berani pada malam itu di Anugerah Fesyen Los Angeles tahunan yang ketiga di Hotel Menara Matahari Terbenam, dan mengatakan bahawa wajahnya yang indah hasilnya tidak mengecewakan adalah meremehkan.

“Saya fikir melihat gambar ini adalah satu tanda, mungkin saya akan memakai @givenchy malam ini,” kata ibu kedua ketika dia berkongsi gambar gaun perkahwinan 2014 dan meninjau pengikutnya yang akan menjadi mewah atau kasual untuk perayaan malam itu..

Akhirnya memilih berpakaian untuk nines, yang Menjaga dengan Kardashians bintang memukau dengan nombor Givenchy putih semata-mata, yang memaparkan bodysuit krim yang dilapisi dengan skirt kasa yang romantis, berpadanan lengan panjang, dan turtleneck mock. Perhiasan manik-manik sepanjang kancing dan perincian mutiara badan penuh seperti mengambil rupa yang diilhamkan oleh Kim ke peringkat seterusnya.

TK
Stefanie Keenan / Getty

Bahagian yang terbaik? Pakaian ini benar-benar bersinar dalam kegelapan, seperti yang dibuktikan oleh video Instagram Kim. Nampaknya Kanye bukan satu-satunya yang “terikat dengan cahaya.”

Apa yang kita lakukan di restoran sebelum semua orang tiba. BTS �� @mertalas

Jawatan yang dikongsi oleh Kim Kardashian West (@kkkardashian) pada

Kardashian juga memilih untuk berlepas selamat datang dari sambungannya dengan gaya rambut baru yang bergaya, memulakan kerinting lobster dan memainkan ciri-cirinya dengan mata smokey tandatangannya dan kontur.

BERKAITAN: Kim Kardashian dan North West Hung Out Backstage With Ariana Grande

Maaf Kanye, kelihatan seperti Kim sudah mempunyai pereka kegemarannya di atas kunci!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 − 37 =

map