Gaya Ikon Marilyn Monroe dengan Sunnies Mata Penangkapan Ini

Hari ini kita bersulang untuk menjadi ulang tahun ke-88 legenda Hollywood Marilyn Monroe. Bom berambut perang itu masih memberi inspirasi kepada kami hingga ke hari ini-dan kini kami boleh menyalurkan gaya ikon bintang itu dengan tergelincir pada sepasang sunnies dalam senama.

Kumpulan Allure Eyewear dan Brand Authentic baru-baru ini melancarkan koleksi cermin mata hitam edisi terhad yang dikenali sebagai The Marilyn ($ 495). Warna-warna cerah kucing 1960-an telah diilhami oleh pakaian seksi yang dipakai oleh Monroe dalam filem 1959 klasik Some Like It Hot. Bahan tersuai eksklusif dicipta menggunakan teknik salutan rumit yang melibatkan asetat buatan tangan dan logam potong laser. Terdapat tiga warna (merah, perak, dan hitam), bingkai setiap selesai dengan 125 kristal Swarovski yang halus, yang menambah sentuhan feminin tambahan. Lagipun, berlian adalah kawan terbaik gadis, betul?

Untuk menghormati tahun kelahiran Marilyn, 1926, hanya 926 pasangan akan diwujudkan. Setiap helai adalah salah satu jenis (anda akan mendapati nombor edisi yang berbeza terukir pada emas di atas kuil dalaman bingkai) dan 100 peratus daripada keuntungan dari kacamata hitam Marilyn akan didermakan dari Allure Eyewear ke Hollygrove, rumah anak yatim di mana Monroe pernah hidup semasa zaman kanak-kanak, yang kini merupakan sebuah agensi Keluarga EMQ yang berdedikasi untuk membantu kanak-kanak dalam krisis.

053014-marilyn-glasses-embed-304.jpg

“Marilyn Monroe Eyewear telah menjadi projek yang sangat menawan dan memberi inspirasi kerana hakikat bahawa warisannya begitu hadir dan relevan hari ini,” kata Steve Clarke, presiden Allure Eyewear. “Kami sangat gembira dengan produk yang kami buat kerana mereka telah berjaya menerjemahkan kecantikan, glamor dan kualiti yang tidak menentu.” Selebriti sukan termasuk Sarah Jessica Parker dan Busy Philipps adalah peminat.

Dan lihat gaya retro-inspirasi Silver Screen Sun Collection ($ 98 hingga $ 168) dan Koleksi Optik ($ 150 hingga $ 180) dari Marilyn Monroe Eyewear di allure-eyewear.com.

Mencari inspirasi baju renang retro? Lihat momen baju renang yang paling ikonik di Marilyn Monroe di galeri kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

33 − 30 =

map