Gaya Pakaian Perkahwinan yang Mengejutkan Setiap Pengantin Mempunyai Pinning

Sama seperti garter tosses dan pancuran hujan, memakai putih pada hari pernikahan anda mungkin menjadi tradisi berikutnya untuk mendapatkan kapak.

Menurut Laporan Perkahwinan Pinterest 2018, pakaian perkahwinan berwarna mempunyai momen penting. Pakaian berwarna Rose naik 46 peratus dalam jumlah carian, bermakna obsesi kami dengan merah jambu milenium telah membuat perjalanan ke dunia pengantin. Tetapi gaun champagne adalah gaya trend sebenar, dengan pencarian sebanyak 358 peratus.

Daripada tudung, capes berada, dan kalung tirai belakang menambah beberapa drama dari belakang, kerana anda tahu anda akan mengambil gambar-gambar di atas bahu itu.

Mereka bukan satu-satunya pakaian perkahwinan yang tidak tradisional yang pengantin mencari: Pakaian jumpsuits meningkat 178 peratus, manakala leher yang tinggi meningkat 251 peratus. Toppers seperti boleros dan pakaian lengan panjang juga berada dalam jumlah carian, seperti rumah perkahwinan. Bolehkah kami mencadangkan sepasang kasut perkahwinan, mungkin?

Dari segi kecantikan kelihatan, peningkatan jumlah carian terbesar dari semua adalah untuk pengambilan berantakan, dan ada yang memberitahu kami pengantin wanita Meghan Markle dan roti berantakannya. Gincu bibir dan bulu mata yang panjang dan subur juga berlainan.

Adapun perkahwinan itu sendiri, pengantin memilih untuk upacara di alam dengan aksen bunga utama. Tumbuhan pasu, bunga yang digantung, dan koktel bunga juga dalam gaya. Dan sekiranya majlis besar bukan perkara anda, anda tidak bersendirian: Carian untuk upacara pengadilan telah meningkat sebanyak 129 peratus.

BERKAITAN: Di dalam Resort Bora Bora yang Menakjubkan Di mana Selebriti Bulan Madu (dan Anda Boleh Terlalu)

Setelah penerimaan selesai, berbulan madu itu bermula, dan tempat dengan carian yang paling tinggi akan mengejutkan anda: Ia adalah Switzerland. Sekiranya gunung dan salji tidak membawa kebahagiaan anda, Bali mungkin menjadi lebih berani, dan anda tidak akan bersendirian dalam perdagangan pejabat anda untuk pulau itu, yang mana peningkatan 145 peratus dalam pencarian.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 − = 81

map