Gaya Perkahwinan Setiap Pengantin Memperbaiki pada Pinterest

Pinterest Wedding Hair
Fox 2000 Pictures

Erin Lukas

22 Feb, 2018 @ 12:30 malam

Sejak memohon masa, pengantin perempuan telah berkata “ya” kepada pakaian perkahwinan mereka, dan kemudian selepas melegakan kesedihan ringkas, mula menegaskan bagaimana mereka akan menyusun rambut dan solek mereka pada hari perkahwinan mereka.

Berikutan musim perkahwinan tahun 2018 yang mendekati, Pinterest telah berkongsi statistiknya pada kecantikan perkahwinan yang kelihatannya sedang trend di kalangan beribu-ribu rambut perkahwinan dan papan mood makeup yang penggunanya telah menciptakan.

Jika gaya rambut yang paling popular pada tahun ini adalah sebarang petunjuk, pengantin tidak bimbang tentang mempunyai sebarang keping tempat pada hari-hari besar mereka kerana mencari kemas kini kemas 1247%.

RELATED: Hairstyles Meghan Markle Harus Pakai Perkahwinannya

Dan kita benar-benar mendapatkannya. Apabila anda telah ditekankan sepanjang proses perancangan perkahwinan, perkara terakhir yang anda mahu lakukan ialah memikirkan sama ada rambut anda akan jatuh pada majlis pertengahan pada hari besar anda. Kemas kini yang tidak kemas dengan tekstur tambahan atau helai muka yang longgar akan berfungsi dengan atau tanpa tudung, dan kelembapan mesra jika anda mempunyai perkahwinan musim panas luaran.

Di samping pembaharuan yang dibatalkan, trend rambut majlis utama lain pada Pinterest tahun ini termasuk sisir rambut, dan gelombang yang lembut, berpihak untuk pengantin wanita yang popular dengan mereka yang lebih suka memakai rambut mereka.

Updates Messy bukan hanya trend pada Pinterest-sebahagian besar Hollywood telah memakai gaya rambut di karpet merah sepanjang musim anugerah. Sebelum anda kembali ke Pinterest, teruskan menatal untuk inspirasi updo berantakan dari lima celebs kegemaran anda.

VIDEO: Putera Harry dan Meghan Markle Buat Penampilan Diraja Yang Pertama

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 34 = 40

map