Gaya Tribute! Beli Madonna’s “Like a Virgin” Bridal Look In Honor of the Birthday ke-30 di Billboard Charts

Tidak ada apa-apa yang akan membuat anda berasa lebih berkilat dan baru daripada lagu “Seperti Suara” Madonna – satu hit yang memulakan debut di carta Billboard Hot 100 30 tahun yang lalu hari ini.

Sejak masa itu, Madonna telah menggariskan tajuk-tajuk utama, bukan sahaja untuk mesej asas kemerdekaan seksual lagu, tetapi juga untuk pilihannya yang sartorial dalam video muzik yang disertakan (termasuk gondola dan harimau) dan prestasi MTV VMA yang tidak dapat dilupakannya. Dan apa yang dia pakai? Gaun pengantin (bagaimana untuk juxtaposition).

BERKAITAN: 16 Moments VMA Kami Ingin Kita Boleh Menghidupkan

Tetapi ia adalah versi pentas yang masih kekal kelihatan ikon dalam sejarah budaya pop. Prestasi “Seperti Perawan” di MTV VMA 1984 mengambil kek sebagai salah satu tindakan yang paling ikonik yang pernah berlaku. Secara harfiah. Penyanyi itu membuat pintu masuk di atas kek perkahwinan yang lebih besar daripada kehidupan, berpakaian dalam pakaian perkahwinan yang seksi, lengkap dengan “Boy Toy” tali pinggang dan tali leher untuk boot. Jadi untuk menghormati ulang tahun ke-30 “Seperti seorang Perawan,” kami membelikan pandangan pengantinnya yang terkenal, dari kepala ke kaki.

Madonna 'Like a Virgin'
Kesopanan

Beli potongan: Bustier atas: Candela, $ 78; bonadrag.com. Skirt: Wish Chic, $ 47; chicwish.com. Sarung tangan: Jadilah jahat, $ 8; amazon.com. Belt Belt: BeWild, $ 15; amazon.com. Anting-anting: La Preciosa, $ 10; overstock.com. Kalung: Topshop, $ 70; topshop.com. Pam: Asos, $ 76; asos.com.

FOTO: Kelihatan Terbaik Madonna, Hidup dan Mati Permaidani Merah

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 1 =

map