Gaya Umur Bijak: Kenapa Saya Menyukai Baju Putih yang Renyah-dan Kenapa Anda Perlu Terlalu!

InStylePengarah Fesyen Cindy Weber Cleary telah menjadi editor fesyen selama 20+ tahun yang lalu. Tidak perlu dikatakan, dia mengambil beberapa helah di sepanjang jalan. Tangkap lajurnya di sini setiap minggu untuk cara-tip dan rahsia gaya pada gaya kegemarannya yang abadi.

Pereka elegan Carolina Herrera (di atas) telah secara tidak rasmi dipanggil “ratu baju putih.” Dia sering mengambil busur, selepas menyampaikan pameran fesyennya, memakai baju tandatangan dan skirt atau kombinasi baju-dan-celana tandatangannya (bersama dengan beberapa wanita utama perhiasan peribadi.)

Ini yang paling serba boleh dari staples almari pakaian sangat menonjol untuk wanita yang lebih tua. Barisan tajam kolar memberikan definisi kepada rahang dan bingkai muka. Kemeja putih memancarkan cahaya ke atas mencerahkan kulit dan mata, seperti begitu banyak tuntutan serum “menentang umur”.

Ramai wanita terkenal lebih daripada 50 memihak kepada rupa dan masing-masing berjaya membuatnya sendiri, seperti Inès de La Fressange, Oprah Winfrey, Sharon Stone, dan Diane Sawyer (di bawah, mengikut arah jam dari kiri atas).

090314-CWC-embed2-480.jpg
Getty Images (2)

Lupakan peraturan “tidak putih selepas Hari Buruh”. Ia tidak terpakai di sini. Pada masa ini tahun, cuaca boleh menjadi agak panas. Warna-warna gelap menyerap panas, sementara cahaya yang menipiskannya, jadi baju kapas ringan dapat membantu anda mengekalkan keren pada hari-hari hangat musim panas India, dan boleh dilapis dengan selesa di bawah baju dan blazer pada bulan-bulan yang lebih sejuk (lihat Ellen DeGeneres dan Patti Smith di bawah).

Dan anda boleh memakai baju putih yang renyah begitu banyak cara terselip, tidak tersentuh, dibungkus, berlapis, dilepaskan, dikunci, lengan dilancarkan-dengan segala-galanya dari seluar jeans ke rok bola!

Berikut adalah beberapa kombinasi kegemaran:

Untuk Hari

Shirt + Pemakai Pakaian yang Diilhamkan + Flat Feminin

090314-CWC-embed4-480.jpg
Kesopanan (3)

Tip penggayaan: Tekan lengan baju anda dan tambahkan sebatan gelang atau baju besi.

Dapatkan pandangan: Uniqlo, $ 30, uniqlo.com; Seluar kasut, $ 375, whistles.com; Proenza Schouler, $ 750, theline.com.

Untuk Koktail atau Makan Malam

Shirt + Skirt A-Line + Heel Sexy

090314-CWC-embed5-480.jpg
Courtey (3)

Tip penggayaan: Tombol sedikit di leher dan tambahkan choker atau loket.

Dapatkan pandangan: J.Crew, $ 150, net-a-porter.com; Jil Sander skirt, $ 691, mytheresa.com; Sandra Alexandre Birman, $ 595, editorialist.com.

Untuk lebih banyak baju putih, kedai InStyleAlmari pakaian baju putih, InStyle Keperluan penting. Setiap baju yang disesuaikan dengan sempurna direka dan bersaiz mengikut ukuran bra.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 26 = 30

map