George dan Amal Clooney Hanya Menyumbangkan $ 100,000 untuk Membantu Kanak-Kanak Migran Terpisah daripada Ibu Bapa Mereka

George dan Amal Clooney menyertai liga daripada Hollywood selebriti terkenal-termasuk Reese Witherspoon, John Legend, Chrissy Teigen dan banyak lagi berdiri bertentangan dengan dasar imigresen toleransi sifar pentadbiran Trump, yang telah mengakibatkan pemisahan beribu-ribu kanak-kanak pendatang dari ibu bapa mereka.

Pada Isnin, Clooneys mendedahkan bahawa organisasi mereka, The Clooney Pusat Keadilan, menderma $ 100,000 kepada Pusat Young Hak imigran Kanak-Kanak, yang bekerja dalam pelbagai cara untuk membantu keluarga dipisahkan.

George and Amal Clooney at Tribute to George Clooney, lead
Frazer Harrison / Getty Images

Dalam satu kenyataan kepada Orang, pasangan itu menulis bahawa mereka memikirkan anak-anak mereka sendiri, kembar berusia 1 tahun Ella dan Alexander, ketika mereka membuat keputusan untuk menderma. “Pada satu ketika di masa depan anak-anak kita akan bertanya kepada kami: Adakah benar, adakah negara kita benar-benar mengambil bayi dari ibu bapa mereka dan meletakkan mereka di pusat-pusat tahanan? ‘Dan apabila kita menjawab ya, mereka akan meminta kita apa yang kita lakukan kira-kira Apa yang kami katakan, di mana kami berdiri, “mereka menulis.” Kami tidak boleh mengubah dasar pentadbiran ini tetapi kami boleh membantu mempertahankan mangsa. “

BERKAITAN: Bertemu Wanita Mempertahankan Kanak-Kanak Migran di Sempadan Kami

Clooneys sering menggunakan platform mereka (serta buku saku mereka) untuk mengambil pendirian mengenai isu-isu yang dekat dengan mereka. Pada bulan Mac tahun ini, mereka menderma $ 500,000 hingga Mac untuk Lives kami sebagai bantahan terhadap keganasan senjata, juga dalam nama-nama anak-anak mereka. Ini semua datang sebagai tambahan kepada kerja advokasi asas mereka, yang melawan “untuk hak-hak individu tidak adil disasarkan oleh kerajaan menindas melalui mahkamah” -tidak lagi kerja Amal sebagai seorang peguam hak asasi manusia antarabangsa.

Kami mempunyai perasaan bahawa apabila datang kepada Ella dan Alexander yang bangga dengan ibu bapa mereka, Clooneys tidak perlu risau.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 1

map