George dan Amal Clooney Membuat Masuk Romantik di Premiere Festival Filem Cannes Money Monster

Adakah George dan Amal Clooney mempunyai apa yang diperlukan untuk menjadi pasangan berpakaian terbaik Hollywood? Mereka pasti Cannes putar kepala di atas karpet merah.

Pada hari Khamis, pasangan gembira terpesona apabila mereka tiba di perdana filem terbaru George, Wang raksasa, pada Festival Filem Cannes 2016. Clooneys mengambil sedikit masa untuk menyambut pengarah Monster, Jodie Foster, dan bintang bersama George, Julia Roberts, tetapi bukan pertemuan A-senarai mereka yang mencuri pertunjukan.

Amal terpesona dalam pastel kuning, satu bahu chiffon sutra Atelier Versace bahu dengan kereta api yang panjang dan berkereta dan sekali lagi memaparkan rupa kecantikan berani yang terdiri daripada bibir merah yang cerah dan bahagian sisi ikal. Bagi George, majlis penyiaran hitam memanggil tuxedo yang disesuaikan dengan kemeja putih yang rapuh, kasut kulit paten, dan, dengan semulanya, janggut yang baru dipotong yang membuktikan dia adalah salah seorang pelakon paling pelik di luar sana.

George and Amal Clooney Cannes Embed
Pascal Le Segretain / Getty Images

Ketika mereka melewati kamera, Clooneys juga menjelaskan siapa mereka yang paling teruja melihat: satu sama lain. George memegang belakang bawah Amal ketika mereka berpose, dan kedua-dua mereka tidak dapat berhenti memegang tangan ketika mereka melangkah langkah-langkah Palais des Festivals et des Congrès.

FOTOS: Kelihatan Terbaik dari Festival Karpet Merah Filem 2016 Cannes

Penampilan ini pastinya satu untuk buku-buku.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 2 =

map