Gigi Hadid dan Zayn Malik dihiasi membuat Post-Breakup

Sudah menjadi tahun yang sukar bagi pasangan Hollywood. Breakup selepas perpecahan telah mendapat berita utama, dari Jenna Dewan dan Channing Tatum kepada Jennifer Aniston dan Justin Theroux. Tetapi tidak semua harapan hilang dalam dunia cinta selebriti, kerana ia kelihatan seperti Gigi Hadid dan Zayn Malik telah memasuki wilayah “lebih banyak daripada rakan-rakan”.

Pasangan bekas bertarikh selama dua tahun sebelum mengumumkan perpecahan mereka pada bulan Mac, yang mengejutkan penggemar mereka, kerana tidak ada tanda-tanda masalah yang jelas. Sekurang-kurangnya secara terbuka, kedua-duanya cukup matang tentang perkara itu. Dan sekarang, sebulan dan setengah kemudian, mereka mengunci bibir lagi.

Zayn Malik Gigi Hadid lead
George Pimentel

TMZ pertama kali menyiarkan gambar pasangan luar yang dibuat di khalayak ramai pada hari Ahad di N.Y.C.

Gigi Hadid and Zayn Malik
TheImageDirect.com

Dalam imej, Malik sukan kepala dan tato tengkorak yang benar-benar dicukur-sementara Hadid menyimpan perkara-perkara yang mudah di atas hitam bertudung dan cermin mata hitam. Kedua-dua nampaknya tersengih dari telinga hingga telinga. 

Pada bulan Mac, Gigi dan Zayn mengumumkan perpecahan mereka dengan kenyataan peribadi di media sosial. 

RELATED: Kenapa Gigi Hadid dan Zayn Malik Berputus?

“Gigi dan saya mempunyai hubungan yang sangat bermakna, penyayang dan menyeronokkan dan saya mempunyai banyak rasa hormat dan adorasi untuk Gigi sebagai seorang wanita dan kawan,” tulis Malik di Twitter pada masa itu.

“Saya tidak mahu apa-apa tetapi yang terbaik untuknya dan akan terus menyokongnya sebagai kawan yang saya mempunyai rasa hormat dan kasih sayang,” kata Gigi dalam pernyataannya sendiri. “Bagi masa depan, apa yang dimaksudkan akan sentiasa ada.”

Kerana mereka pergi ke musim panas dengan beberapa PDA baru, yang tahu, mungkin cinta selebriti tidak cukup mati selepas semua.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

22 − 21 =

map