Gigi Hadid dan Zayn Malik Meningkatkan Fortune yang Mengagumkan. Inilah Apa yang Kita Ketahui Mengenai Wang mereka

Gigi Hadid dan Zayn Malik, salah seorang pasangan yang paling terkenal di dunia, telah berpecah dan sekarang kita tidak tahu siapa yang akan mengejar media sosial.

Hadid, 22, dan Malik, 25, berpisah selepas dua tahun bertarikh, menurut Sun. Walaupun pemecahan yang sukar di mana-mana umur dan tahap pendapatan, kedua-dua Hadid dan Malik kebetulan telah menaikkan nilai bersih mereka dalam kerjaya muda mereka.

BERKAITAN: Perkara Yang Paling Mengasihi Gigi Hadid dan Zayn Malik Said Sebelum Mereka Berakhir Hubungan 2 Tahun Mereka

Seting jet ke Selatan Perancis atau pergi membeli-belah perlu membuat lebih mudah pecah, betul?

Gigi Hadid Net Worth

Hadid adalah salah satu daripada model berbayar tertinggi di dunia pada 2017, menurut Forbes. Majalah itu meletakkan gajinya pada $ 9.5 juta, menjadikannya model bayar tertinggi kelima tahun itu.

Itu $ 9.5 juta setiap tahun datang sebahagian besar daripada kontraknya dengan jenama utama seperti Maybelline, Tommy Hilfiger dan Versace, serta jenama bukan fesyen seperti BWM dan Evian, menurut akhbar UK Express.

Satu pusingan #TOMMYxGIGI terakhir, �� dengan kebanggaan yang hebat @tommyhilfiger ❤️���� #TOMMYNOW pautan dalam bio untuk melihat / SHOP koleksi penuh !!!!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Gigi Hadid (@gigihadid) pada

Dia sebenarnya mula membuat wang tahun sebelumnya sebagai model kanak-kanak, walaupun, sebelum wajahnya dikenali kepada dunia. Dia berhenti bekerja untuk mengalami zaman kanak-kanak biasa, tetapi kembali ke perniagaan dengan kontrak IMG pada usia 17 tahun, menurut kadar Gobanking.

Mempunyai 30 juta pengikut Instagram tidak menyakiti nilai bersih Hadid sama ada. Dia kebanyakannya mungkin dibayar di mana saja dari $ 125,000- $ 300,000 untuk menyiarkan sesuatu untuk jenama, sebuah syarikat analisis media sosial memberitahu CR Fashion Book.

Ia juga selamat untuk mengandaikan Hadid telah membuat wang dari penampilan TVnya dalam siaran seperti Victoria’s Fashion Show Secret dan Bravo’s The Real Housewives of Beverly Hills, sebuah rancangan realiti di mana ibunya Yolanda Foster pernah menjadi siri biasa.

Zayn Malik Net Worth

Nilai bersih Malik lebih tinggi daripada Hadid kerana telah menjadi sebahagian daripada kumpulan boy boy paling terkenal di dunia, One Direction, yang ditinggalkannya sendiri dengan kerjaya solo pada 2015.

Yang paling kaya dengan nilai bersih Malik adalah sekitar $ 20 juta, walaupun jumlah yang tepat tidak diketahui. Forbes melaporkan bahawa One Direction adalah band lelaki paling berpengalaman sepanjang masa, menjadikan $ 130 juta pada tahun 2013 sahaja.

Akhbar British, The Times, melaporkan bahawa nilai bersih Malik bernilai sekitar $ 49 juta, walaupun The Sun menulis bahawa ia boleh setinggi $ 63 juta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

87 − = 80

map