Gigi Hadid Rocked Pink “Pussy Hat” pada Missoni Runway

Mesej bulan Mac wanita bersejarah bulan lepas mencapai jauh di luar A.S.-sebenarnya, salah satu simbol pergerakan baru muncul di landasan utama semasa Minggu Fesyen Milan. Untuk menutup acara Kejatuhan 2017 Missoni semalam, semua model 40+, termasuk Gigi Hadid, memakai topi “pink” untuk penampilan terakhir mereka.

VIDEO: Runway Remix: Recap Kami Minggu Fesyen Milan

 

Topi merah jambu, yang dibezakan oleh sudut telinga kucing telinga mereka, pertama kali menjadi perhatian semasa Bulan Mac sebagai simbol perpaduan dengan pergerakan itu. Walaupun pakaian asli yang asli berwarna merah jambu, Missoni mengambil beberapa kebolehan kreatif, memberikan corak topi berwarna-warni mereka di dasar yang sesuai hanya berdasarkan gaya tanda tangan jenama pakaian mereka. Menurut Orang, jenama itu mendapat inspirasi dari Bulan Mac ketika membuat koleksi musim gugur, memanggil garis “koleksi protes” yang merayakan kewanitaan dan keperibadian.

#pinkisthenewblack: # MissoniFW16 membawa simbol kuat untuk catwalk: #pinkpussyhat bermaksud kesatuan dan kekuatan. Lihat semula pertunjukan di Missoni.com atau melalui pautan dalam bio!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Missoni (@missoni) pada

Missoni berkongsi gambar Instagram semua model berpakaian topi, menggunakan hasptag #pinkisthenewblack dan menerangkan “#pinkpussyhat yang bermaksud perpaduan dan kekuatan.” Hadid, salah satu daripada model yang memakai topi dalam pameran tersebut, berjalan dalam acara finale memakai kolar parit yang berwarna-warni di atas seluar berjalur dan kasut ungu. Ibunya, Yolanda Hadid, berada di khalayak ramai untuk bersorak, dan mama yang bangga tidak dapat membantu berkongsi video Instagram dari saat-saat akhir pertunjukan, menulis, “Membuat saya sangat gembira melihat semua wanita muda yang bekerja keras ini dari banyak budaya yang berbeza di dunia bergabung bersama. “

❤Membuat saya sangat gembira untuk melihat semua wanita muda yang bekerja keras dari pelbagai budaya di dunia bergabung bersama untuk menunjukkan persembahan yang luar biasa untuk @missoni hari ini #MFW @gigihadid #WomanThatSupportEachother #LoveThis

Jawatan yang dikongsi oleh YOLANDA (@ yolanda.hadid) pada

BERKAITAN: Gigi Hadid Admits Dia adalah “Penari yang mengerikan” -dan Lebih Banyak Fakta yang Anda Tidak Tahu

Pernyataan kuat yang melampaui gaya, sememangnya. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 − 9 =

map