Gillian Anderson Membincangkan Evolusi Gaya Wataknya Di Hadapan Pulangan X-Files

Selepas 13 tahun dari udara, The X-Files akan kembali ke TV dengan enam episod baru bulan ini, dengan bintang Gillian Anderson dan David Duchovny kembali bermain watak ikonik mereka. “Saya rasa kami tidak menamatkan nota yang betul sebelum ini,” kata Anderson InStyle di The Weinstein Company dan Netflix Golden Globes selepas parti. “Saya berasa seperti kami memberi penonton sesuatu yang mereka mahu untuk masa yang lama, yang sebenarnya lebih daripada apa yang kami dapat memberikannya dalam satu ciri.”

Tiga belas tahun adalah lama, dan banyak berubah di dunia fesyen. Bagaimana pula dengan gaya Dana Scully? Anderson membawa masuk pereka kostum dari Hannibal untuk membawa pakaian “terhad” Scully ke dekad yang akan datang. “Saya suka arah yang dia ada. Ia sangat klasik, “kata Anderson. Pereka bentuk menghormati “aspek demur almari pakaiannya” dan masih dapat bersenang-senang dengan gaya watak itu.

RELATED: Trailer Penuh untuk Reboot X-Files Is Here-Watch It Now

Gaya peribadi Anderson yang dipamerkan pada malam tadi di Globes, kerana dia memandang gaun Burberry emas bertingkat dengan garis leher terjun. Dia melengkapkan rupa dengan anting-anting drop, gelang emas, dan klac hitam.

X-Files Embed
David Livingston / Getty Images

BERKAITAN: 10 Best Best Dressed Eric Wilson pada 2016 Golden Globes

Kita tidak boleh menunggu untuk melihat apa yang seterusnya untuk wataknya ketika itu The X-Files kembali ke Fox pada 24 Januari. Bawa diri untuk mempercepatkan di mana siri ini ditinggalkan dan apa yang boleh anda harapkan dalam miniseries akan datang dalam skuadat selama 21 minit di sini (isyarat spoiler).

Dengan laporan oleh Scott Huver

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 2

map