Gina Rodriguez Saham Rahsia Kecantikan Terbaiknya untuk Melihat Digilap

Terdapat kebenaran yang tidak dapat dinafikan dalam kehidupan, dan hakikat itu Jane the Virgin bintang Gina Rodriguez sentiasa kelihatan sempurna, walaupun kopi pertengahan kopi, adalah salah satu daripada mereka. Pada majlis pelancaran untuk kit Crest 3D White Two-Step di New York City semalam, kami hanya telah untuk meminta Rodriguez rahsia penampilannya yang sentiasa dipoles. “Bagi saya, saya telah digilap adalah semulajadi-saya suka menjadi glammed, ia sangat menyeronokkan dan saya berasa seperti seorang puteri dengan berubah dan berubah-ubah-tetapi saya juga suka kelihatan semula jadi,” kata bintang itu kepada kami. “Ia sememangnya kelihatan semulajadi, mempunyai senyuman yang cantik, dan juga keyakinan.” Belum lagi, set gerbang lengkung yang sempurna. Sejak diperkenalkan kepada barisan Anastasia yang mengagumkan oleh artis soleknya, Rodriguez telah menjadi seorang percaya yang tegas dalam hakikat bahawa alis boleh membuat atau memecahkan keseluruhan rupa. “Saya suka produk Anastasia, mereka sangat mudah digunakan, dan saya juga menggunakan Gel Benefit Gimme Brow ($ 24; ulta.com) yang saya tambah di atas,” katanya. “Kemudian, saya akan memohon Rosebud Salve ($ 6; sephora.com) di bibir dan pipi saya untuk melepaskan dewan itu, J. Lo bercahaya.”

BERKAITAN: Gina Rodriguez pada Fesyen: “Saya Tidak Mempunyai Sampel Saiz Tubuh, dan saya Baik dengan Itu.”

Bagi rambut cantiknya? Walaupun Rodriguez mendakwa tidak ada rahsia kepada lapisan berkilatnya, memancarkan produk secara kerap dan mencuci kurang apa yang berfungsi untuknya. “Saya tidak suka menggunakan produk yang sama sepanjang masa, dan saya rasa semuanya akan menghilangkan rambut anda, jadi saya tidak membasuhnya selalunya, mungkin beberapa kali seminggu,” katanya. “Bagi saya, saya dengan ahli-ahli hairstyle sepanjang masa dan saya melantun di sekitar yang berbeza, jadi saya suka memohon sedikit minyak pokok teh.” Minyak pokok teh bukan sahaja untuk membersihkan cuka-sebenarnya ia boleh digunakan untuk menggalakkan pertumbuhan rambut, dan apabila beberapa titisan bercampur dengan syampu anda, ia boleh memerangi kedua-dua kulit kering dan kehilangan rambut yang anda alami pada musim panas.

BERKAITAN: Gina Rodriguez pada Pakaian yang Memandang Baik pada Setiap Jenis Tubuh

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 6 = 10

map