Girlfriend Fragrance Justin Bieber Memenangi Dua Anugerah

Apa pemenangnya seperti bau? Menurut Yayasan Fragrance, ia adalah Justin Bieber. Pewangi Girlfriend bintang, campuran pear super-manis, strawberry, freesia merah jambu, dan anggrek vanila, memenangi dua anugerah pada tahun 2013 Fragrance Foundation Awards, yang memenangi penghormatan untuk kategori Wewangian Tahun dan Pilihan Pengguna. Yang terakhir adalah anugerah nominasi peminat, yang mendorong para Pemimpin di mana-mana untuk menyanyikan pujian mereka. “Apabila tweets Justin ‘baik malam wanita,’ puluhan ribu gadis mengatakan ‘selamat malam’ kembali,” kata Naib Presiden Eksekutif Elizabeth Arden dan ketua pegawai pemasaran Kathy Widmer. “Ini memberi kami gambaran yang baik mengenai tindak balas Justin akan mendapat apabila dia meminta peminatnya untuk menyokong wangiannya memenangi Anugerah Pilihan Pengguna.” Dan sambutan itu pasti didengar – ketika kami meninjau pembaca kami untuk melihat haruman selebriti mana yang patut memenangi anugerah FiFi, lebih daripada 37,000 daripada anda mengundi untuk menyokong Girlfriend. Ambil aroma yang memenangi $ 60 di macys.com.

Lihat wangian selebriti.

LEBIH: • Pemenang Anugerah Foundation Fragrance! • One Direction Lancar Fragrance • Beyonce Limited-Edition Tour Perfume

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 + = 80

map