Gisele Bündchen dan Tom Brady Post Foto Sweet untuk Ulang Tahun 4 Putri Vivian

Dia semakin besar!

Gisele Bündchen dan anak perempuan Tom Brady Vivian Lake Brady merayakan ulang tahun ke-4nya hari ini, dan ibu bapanya yang terkenal mengambil alih media sosial untuk menandakan peristiwa itu.

Untuk memulakan hari istimewanya, ibunya yang bangga berkongsi foto sayang mini-nya yang menunjukkan anak kecil itu dengan rambutnya yang dilukis dengan dua kepingan ketika dia memeluk dan mencium mainan anjing yang disumbat. “Hari ini adalah harinya! Selamat ulang tahun malaikat kecil saya! : hati: : angel_tone2: Hoje é o dia dela! Feliz aniversário minha anjinha! “Bündchen mengutip gram menyentuh ‘dalam bahasa Inggeris dan bahasa ibunda Portugis.

Hari ini adalah hari beliau! Selamat ulang tahun malaikat kecil saya! ❤️���� Hoje é o dia dela! Feliz aniversário minha anjinha!

Foto yang disiarkan oleh Gisele Bündchen (@gisele) pada

Bintang bola sepak juga mengongsikan hasrat hari jadinya untuk anak perempuan mereka, dan memaparkan foto Vivian dan isterinya yang comel pada laman Facebooknya yang dia katakan: “Gadis bayi saya bukan lagi bayi … Happy birthday Vivi – kami sangat mencintaimu !! “

VIDEO: Gisele Bündchen dan Moments Keluarga Cutest Tom Brady

 

Tetapi ini bukan satu-satunya gambar keluarga Bündchen-Brady yang manis yang telah kami dirawat sehingga lewat. Semalam, supermodel Brazil itu ‘mengalahkan Vivian dan abangnya, Benjamin Brady yang berumur 6 tahun melepak dengan ayah pertamanya NFL selepas permainan bola sepaknya.

❤️❤️❤️

Foto yang disiarkan oleh Gisele Bündchen (@gisele) pada

BERKAITAN: Resipi Ini Membantu Gisele Bündchen Mengekalkan Imejnya-dan Pastikan Anak-Nya Remuk

Terlalu comel.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 43 = 49

map