Gisele Bündchen Konsol Tom Brady Selepas Kehilangan Super Bowl

Walaupun ayahnya kehilangan Tom Brady di Super Bowl pada malam Ahad, Vivian yang berusia 5 tahun kelihatan mempunyai masa hidupnya dalam permainan itu, menari hatinya dengan prestasi Justin Timberlake.

Dalam video yang dikongsi bersama dengan cerita Instagram, ibu Gisele Bündchen menawan ketika anak kecilnya dilepaskan di tempat duduk, ketika pemain hit “Tidak Berhenti Merasakan” mengambil alih panggung untuk setnya, termasuk muzik dari album barunya Man of the Woods, serta penghormatan Putera. 

1

TK
Gisele Bundchen / Instagram

Clad dalam jersi hitam yang dicap dengan nama dan nombor bapanya, anak perempuan supermodel, yang memakai rambutnya dengan dua pita kancing berambut, bersinar sambil memamerkan gerakannya di sekeliling suite stadium dengan tongkat berwarna ungu di tangan. 

TK
Gisele Bundchen / Instagram

“#GoPats,” Bündchen memaparkan klip comel bersama emoji jantung.

Walaupun para Patriot mungkin tidak memenangi kejuaraan Super Bowl yang keenam, ibu dua menunjukkan sokongannya untuk suaminya. Di Instagram, keindahan Brazil berkongsi foto keluarga secara emosi memeluk satu sama lain selepas perlawanan, yang disertai dengan berteriak panjang kepada Brady.

Selamat Eagles untuk memenangi mangkuk Super, apa permainan yang! Tahniah Patriot untuk memberikan yang terbaik dan kepada cintaku, kami amat berbangga dengan anda kerana kami dapat melihat setiap hari komitmen, pengorbanan dan kerja keras yang telah anda setia untuk menjadi yang terbaik dalam apa yang anda lakukan. Kami sayang awak! ❤️ Parabéns Eagles por ganhar o Super bowl, que jogo! Parabéns Patriots telah menerima banyak kejayaan daripada mereka, tetapi mereka tidak mempunyai hak untuk melakukan apa-apa untuk membebaskan diri daripada mereka, atau pengorbanan dan pengorbanan mereka yang memerlukan bantuan untuk mengatasi masalah ini. Nós te amamos!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Gisele Bündchen (@gisele) pada

“Tahniah Eagles untuk memenangi mangkuk Super, apa permainan yang!” Dia menulis. “Tahniah Patriot untuk memberikan yang terbaik dan kepada cintaku, kami amat berbangga dengan anda kerana kami dapat melihat hari ini semua komitmen, pengorbanan dan kerja keras yang telah anda setia untuk menjadi yang terbaik dalam apa yang anda lakukan. Kami sayang awak!”

Menang atau kalah, Gisele masih peminat terbesar suaminya!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map