Glee’s Darren Criss: ‘Percaya atau Tidak, Saya Tahu Cara Pasang Seluar’

Darren Criss teruja untuk kembali ke penggambaran Glee tidak lama lagi, dan ia tidak mengambil banyak untuk menjadikannya menjadi watak. “Saya bernasib baik, saya boleh melangkah masuk ke dalamnya,”Katanya kepada kami di parti FOX TCA malam tadi di Los Angeles. “Mereka menghancurkan rambut saya dan kemudian saya berada di sana.” Selain beberapa gel rambut yang baik, pakaian juga membantu: “Saya terpaksa memakai benda-benda yang selalu sedikit lebih kecil daripada apa yang saya pakai,“katanya.” Almari pakaian Blaine adalah berdasarkan kepada Thom Browne dan Brooks Brothers-seluar tinggi dan baju ketat. Dia mempunyai almari pakaian yang berbeza. “Gaya luar tugas Criss sangat menyimpang, memilih untuk melihat kurang buttoned-up, tetapi masih ditarik bersama. “Saya sangat berbeza dengan Blaine,”Katanya, menambah (bercanda) bahawa dia berpakaian sendiri. “Saya bekerja dengan stylist saya, tetapi percaya atau tidak, saya meletakkan kaki saya ke seluar saya sendiri dan saya dapat mengatakan ya, tidak, mungkin begituSaya terpaksa mengikat beberapa ikatan untuk beberapa lelaki di sini.”Menawan!

Semak Glee gambar tahun buku bintang!

LEBIH:• Lea Michele untuk Melakukan Ballet Musim Seterusnya • Glee18 Bintang Bintang Selebriti Terbaik • Vera Wang Tapped untuk Glee Pakaian pengantin?

– Lindzi Scharf

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map