Grace Jones Mengatakan “Saiz Model” Hari Ini Terlalu Kecil untuk Dia

Grace Jones-yang juga sebagai penyanyi, penulis lagu, dan aktres, pernah menjadi supermodel-tidak akan kembali ke landasan pacu itu dalam masa terdekat.

Dalam wawancara baru-baru ini dengan Penjaga, yang berbilang hyphenate yang berumur 69 tahun bercakap mengenai keadaan semasa industri fesyen, dan, dengan baik, dia bukan peminat …

“Saya gembira kerana saya tidak melakukannya sekarang,” kata Jones mengenai pemodelan. “Saya mungkin mati,” katanya terus. “Semua orang sangat kurus. Saiz sifar seperti berjalan mati. Tidak seksi sama sekali. Apabila saya memodelkan, saya biasanya menjadi model enam, lapan, walaupun bahu saya luas, sukar untuk menjadikannya sesuai dengan sesuatu. Sekarang saya tidak dapat memasuki saiz model, kerana mereka sangat kecil. “

VIDEO: Skuad Model ini Menukar Perubahan Rambut Utama

 

Untuk menjadi adil, terima kasih kepada piagam yang diterima pakai oleh Kering dan LVMH, banyak rumah fesyen utama tidak lagi mengambil model model 0 dan bawah.

Rahmat betul, walaupun, industri itu jauh ke hadapan sebelum memuliakan badan-badan yang tidak sihat adalah satu perkara yang lalu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 2

map