Grease: Live Julianne Hough Menjelaskan Bagaimana Olivia Newton-John Sepenuhnya Menyokong Penolakannya Sandy Olsson

Penyanyi dan pelakon Grammy yang memenangi anugerah Olivia Newton-John tidak membawa kecenderungan diva dalam DNAnya. Bagaimana kita boleh begitu pasti? Seperti yang dijelaskan oleh Julianne Hough, bintang berusia 67 tahun yang dikasihi itu tidak ada apa-apa tetapi menyokong tindakan balas Fox secara langsung Minyak dan 2016 Hough mengambil Sandy yang asal, bermata luas Newton-John.

“Saya bertemu dengan Olivia beberapa kali. Dan dia seorang hakim tamu Menari dengan Bintang kembali pada bulan November. Dan apabila saya mendapati bahawa, saya sebenarnya menjerit dengan kuat kerana saya sangat teruja, “Hough memberitahu pemberita mengenai pertemuannya dengan pro. “Dan apabila saya bertemu dengannya, dia, saya tidak pernah mengatakan apa-apa kepada yang pertama. Dia hanya berkata, ‘Saya dengar awak bermain Sandy. Oh, kebaikan saya. Tahniah. Anda hanya sempurna untuk itu. “

BERKAITAN: Tonton Impressive Danny Zuko Jimmy Fallon untuk Tayangan Grease: LiveJulianne Hough

Hough mungkin tidak gementar untuk kasut besar yang perlu dipenuhi, tetapi jangan fikir reaksinya terhadap kata-kata dorongan Newton-John tidak datang dengan banyak emosi. “Saya hampir menangis kerana saya suka, ‘Ini adalah saya, seperti, wira. Ini adalah impian saya yang berusia 5 tahun. “Oleh itu, untuknya memberi saya semacam jenis berkat untuk mengambil berat badan itu, seperti, ‘Saya berharap saya membuatnya bangga,’ telah dibuka baru,” tambahnya. “Dan saya boleh datang ke sini dan menemui Sandy untuk diri saya sendiri dan masih menghormati apa yang Olivia lakukan. Dan ya, saya berharap dia menonton, dan John [Travolta] dan semua orang. Dan saya maksudkan, dia lebih baik daripada yang anda harapkan. “

BERKAITAN: Grease: Live Siarkan Foto Penuh Penuh Pertama

Prestasi yang disahkan Newton-John Hough bukanlah satu-satunya yang perlu diingini. Vanessa Hudgens akan memainkan peranan sebagai Rizzo manakala Carly Rae Jepsen akan menyalurkan fon dalamannya di seluruh Rydell High.

Tandakan kalendar anda-Grease: Live menyiarkan Ahad, 31 Jan pada pukul 7 malam. ET pada Fox.

-Dengan laporan oleh Carita Rizzo

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map