Guess Luncurkan Jeans Itu Seperti Brush Push-Up untuk Kaki Anda

Ya, anda mendengar yang betul. Teka-teki memberi anak-anak angkat, tetapi tidak di kawasan biasa. Jenama itu telah melancarkan satu barisan denim baru yang menampilkan “#SmartGUESS Technology,” di mana jins dipotong dari bahan yang lembut, “tanpa berat”, dan selesa yang inovatif yang tidak hanya dibentuk untuk menyesuaikan dan memuji angka anda, tetapi juga mengangkat dan memanjangkan- semua tanpa kehilangan bentuknya. Pada dasarnya, mereka seperti bras push-up untuk kaki anda, tetapi tanpa padding.

Dan bukan sekadar tumpuan yang ditebak oleh Guess, ia juga kontur. Bersempena dengan “Push-Ups,” jenama itu telah menyepadukan pakaian jeans ke seluar jeansnya, menyusunnya “Bentuk-Up.” Mereka mempunyai semua kelebihan shapewear (untuk langsing dan lancar dari pinggang ke bawah) tanpa melihatnya. Ia adalah yang terbaik dari kedua-dua dunia.

Tawaran denim baru boleh didapati sekarang, harga antara $ 98 dan $ 138, di guess.com.

Tebak Denim - Embed
Kesopanan

Beli keping itu (dari kiri ke kanan, atas ke bawah): Push-up jeggings nautika, $ 128; guess.com. Jeggings Bentuk-Up, $ 128; guess.com. Jeggings bersalut Push-Up, $ 128; guess.com. Pensil jeans kurus, $ 128; guess.com.

BERKAITAN: Selar dalam Jeans

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 − = 8

map