Gwen Stefani dan Blake Shelton Adakah Pasangan Cutest di Perkawinan Kawan

Musim pernikahan secara rasmi berayun penuh, yang bermaksud masa untuk meraikan cinta melalui angin puting beliung yang penuh dengan cita rasa. Ini adalah tahun rutin yang sama tahun demi tahun, dan bahkan selebriti tidak dikecualikan daripada upacara tahunan.  

Kes pada titik: Gwen Stefani dan Blake Shelton mendapat kaki mereka basah dengan pernikahan pertamanya musim panas 2018 pada hari Sabtu. Penyanyi No Doubt dan penyanyi negara menghadiri majlis perkahwinan di River Ranch Stockyards di Fort Worth, Texas. 

Stefani menawan perayaan menerusi Cerita Instagramnya, dan dengan pengecualian pengantin lelaki dan perempuan, kita harus mengatakan bahawa dia dan Shelton nampaknya pasangan yang paling disayangi di dalam bilik. 

Gwen Stefani
@ gwenstefani / Instagram

Selepas menari dengan ibu “Hollaback Girl” yang melanda tiga di lantai tarian, pasangan itu kelihatan gembira ketika menyamar sebagai gambar dalam kumpulan hitam mereka. Shelton menguruskan camarinya untuk sut hitam dan tali leher, sementara Gwen memakai gaun hitam-putih dengan tandanya bibir merah dan kunci berambut perang platinum, yang ditarik ke ekor kuda yang tinggi. 

Gwen Stefani and Blake Shelton
@ gwenstefani / Instagram

Bagi rancangan mereka sendiri untuk mengikat simpulan, pasangan itu mengambilnya perlahan. “Saya fikir mengenainya, saya tidak fikir ia akan berlaku tidak lama lagi atau apa-apa,” kata Shelton kepada CMT, Cody Alan ketika ditanya mengenai kemungkinan berkahwin. “Lebih banyak masa yang berlalu, saya rasa semakin dekat itu. “

Stefani juga mengakui kepada Ellen DeGenres bahawa dia berfikir tentang berkahwin dengan Blake “sepanjang masa.” “Saya suka majlis perkahwinan. Kanak-kanak suka dia. Kami suka dia, “katanya. “Saya memikirkannya sepanjang masa.”

Jari melintasi Gwen menangkap sejambak jamuan malam tadi!  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

95 − = 85

map