Gwen Stefani dan Blake Shelton Cuddle Up in Festive Foto Instagram Baru

Tidak ada kekurangan cinta antara Gwen Stefani dan Blake Shelton. Penampilan pasangan baru ini sedikit dan jauh di antara, tetapi dengan setiap orang mereka membuat mereka membuktikan bahawa mereka lebih bahagia daripada sebelumnya. 

Pada hari Jumaat, pasangan itu berpindah ke Nashville untuk meraikan penglibatan bekas Shelton Suara rakan sepasukan RaeLynn, dan berdasarkan gambar-gambar, parti itu adalah letupan. RaeLynn mengambil alih Instagram untuk berkongsi beberapa foto fotobooth yang menyeronokkan dari soirée bertemakan Krismasnya, dan beberapa daripada mereka memperlihatkan Stefani dan Shelton menunjukkan beberapa PDA utama. 

Dalam satu gram, Shelton mempunyai tangannya dengan penuh kasih sayang yang melilit teman wanita cantiknya ketika mereka tersenyum gembira untuk foto kumpulan. “Terima kasih @ amandacraig12 dan @blakehelton kerana menjadi tuan rumah yang terbaik! Saya dan @ josh_davis_18 sangat bersyukur,” katanya menerangkan gambarnya. Pada kedua, pasangan itu menarik wajah-wajah bodoh kerana mereka berpose di sebelah pasangan yang baru terlibat.

Foto yang disiarkan oleh R A E L Y N N (@raelynnofficial) pada 20 Disember 2015 pada 9:23 pagi PST

BERKAITAN: Moment Fesyen Terbaik Gwen Stefani dari Musim 9 tahun Suara

Foto yang disiarkan oleh R A E L Y N N (@raelynnofficial) pada 20 Disember 2015 pada 9:26 pagi PST

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map