Gwen Stefani Diilhamkan Blake Shelton’s New Song Sultry, “Turnin ‘Me On”

Blake Shelton dan Gwen Stefani berada di tangan salah seorang pasangan terpuji di Hollywood. Kita tahu, mereka mungkin tahu, dan juga kawan mereka Suara Hakim Adam Levine tahu, sebab kita jujur, sukar untuk dipertikaikan.

Jadi apabila diumumkan bahawa Shelton telah melepaskan muzik baru dalam bentuk album studio ke-11nya Texoma Shore, kami menjangka menjerit atau dua kepada teman wanitanya. Apa yang tidak kami harapkan ialah lagu yang penuh dengan penuh dedikasi yang dibekalkan kepadanya, lengkap dengan vokal yang mendalam dan berani. Dan sekarang album Shelton secara rasminya dikeluarkan Jumaat, kita dapat mendengarnya dalam kemuliaan penuhnya.

TK
John Shearer / BBMA2017 / Getty

“Tahu bagaimana untuk membakar saya / dia sentiasa memegang ‘pertandingan / Dan apabila badan saya di sebelahnya / tidak ada lagi turnin’,” dia menyanyikan lagu “Turnin ‘Me On,” yang mengenai Stefani. “Dia Revlon merah di malam paling gelap / menyalakan bilik di dunia seperti dia menghidupkan saya.”

“Dia menghidupkan saya, menghidupkan saya / menolak butang saya seperti itu tidak ada thang / Jika saya apa yang dia mahu, dia mendapat apa yang dia mahu / buzzin neon ‘ketika dia menarik rentetan itu.”

BERKAITAN: Adam Levine Mendedahkan Apabila Dia Berfikir Gwen Stefani dan Blake Shelton Dapat Menikah

Shelton tidak dapat memuatkan semua pemikirannya mengenai Stefani dalam satu lagu walaupun; Dalam lagu “Beside You Babe,” yang boleh menjadi sangat baik tentang dia, dia menyanyi tentang ingin berada di sebelah cintanya “hingga akhir zaman,” sambil memberikan “sisa hidupnya”. Cantik manis jika anda bertanya kepada kami.

Anda boleh mendengar album Shelton (dan lagu Stefani manisnya) di Spotify di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 41 = 44

map