Gwen Stefani Direka Koleksi Kutub Mata Karena Pening Tidak Sihat Anaknya

Moms akan melakukan apa sahaja untuk memastikan anak-anak mereka dijaga, dan Gwen Stefani tidak terkecuali.

Kami terperangkap dengan ibu yang berusia 47 tahun itu pada hari Rabu di London Hotel L.A, di mana dia berada di tangan untuk meraikan dan melihatnya jatuh L.A.M.B. dan gx koleksi eyewear. Jadi apabila dia benar-benar sedar dia berminat dengan semua perkara optik?

Walaupun bintang pop sentiasa berminat untuk mereka bentuk kacamata hitam, minatnya berkembang apabila dia mula memakai kacamata membaca. “Saya cukup banyak melakukan projek yang saya terinspirasi, dan saya rasa saya boleh jujur ​​dan benar. Ini adalah sesuatu yang saya mahu selama-lamanya,” katanya..

“Optik itu bukan pada radar saya, tetapi sekarang, saya sebenarnya lebih suka melakukan lebih daripada cermin mata hitam, kerana saya rasa cermin mata hitam membosankan. Jika anda boleh mendapatkan optik mencari yang baik, maka anda berasa teruja untuk meletakkannya. Apabila anda benar-benar perlu, anda mahu kelihatan comel, “tambahnya.

Sudah tentu, Stefani adalah seorang gadis fesyen di dalam dirinya sendiri, tetapi dengan mengambil tugas-tugas mereka juga tidak diperlukan. Anak lelaki berusia 8 tahun, Zuma, perlu memakai cermin mata, jadi dia membuat kacamata sejuk untuk anak-anak melalui koleksi gx Juniors. “Anak lelaki kecil saya terpaksa memakainya, yang menyayat hati apabila anda mendapatinya,” katanya. “Kemudian anda pergi ke sana untuk cuba mencari sesuatu, dan apa-apa yang kelihatan lumpuh. Dan anda suka, kini anda perlu pergi ke sekolah. “

“Itulah sebabnya ia sempurna sehingga saya dapat menjadi sebahagian daripada ini,” katanya sambil menambah bahawa Zuma suka memakai sepasang berjalur dari koleksi itu. “Bagi saya, koleksi itu terlalu kecil untuk kanak-kanak. Semoga mereka akan melakukan cukup baik supaya saya dapat terus melakukan lebih banyak lagi. Saya sukakannya. Saya suka menjadi sebahagian daripada mereka bentuk. “

BERKAITAN: Lihat Apa Gwen Stefani memakai Perjamuan Pertama Anak-anaknya

Stefani juga membungkus reka bentuk untuk koleksi 2018 beliau, yang akan debut pada bulan Januari.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 − = 31

map