Gwen Stefani Hanya Adakah Hal Paling Menyentuh untuk Penggemar Muda

Satu lagi sebab mengapa kita suka Gwen Stefani. Semasa perhentian malam tadi dia Ini Apa Kebenaran Terasa Seperti Tour di Palm Beach, Fla., penyanyi membawa konsert muda di atas panggung untuk bertemu dengannya, tetapi peminat ini jauh dari rata-rata-nota yang diberikan kepada Stefani oleh ibunya yang menyatakan bahawa budak itu telah dibuli sepanjang tahun sekolah menengah dan mendapat melaluinya dengan mendengar muzik bintang.

“Anak saya dibuli dari gred pertama hingga kelima,” Stefani membaca dari satu tanda buatan sendiri yang disampaikan kepadanya dari orang ramai. “Dia akan pulang ke rumah setiap hari, tetapi dia pergi ke biliknya, mendengar muzik dan tersenyum.” Dan sebelum berusia 46 tahun itu pun selesai membaca nota itu, dia memanggil anak lelaki itu di atas panggung untuk berjumpa dengannya ketika orang ramai bersorak-kemudian dia memeluk dan menggalakkannya sambil menangis air mata kegembiraan. 

Stefani mengambil ke Instagram untuk berkongsi video mengenai detik menyentuh, dan menulis mesej emosi di sampingnya. “Sekitar 3 tahun yang lalu apabila perkara-perkara yang sukar dalam hidup saya, saya berdoa kepada Allah setiap hari agar saya mendapat peluang untuk menggunakan hadiah saya yang diberikan Tuhan kepada saya dan membuat perbezaan dalam beberapa cara di dunia ini, “tulisnya. lelaki adalah jawapan kepada doa saya : pray_tone1: #zerotoleranceforbullies #onelove #thisiswhatthetruthfeelslike Gx.

Kira-kira 3 tahun yang lalu ketika keadaan susah dalam hidup saya, saya berdoa kepada Allah setiap hari agar saya dapat mengambil peluang untuk menggunakan hadiah saya yang diberikan Tuhan kepada saya dan membuat perbezaan dalam beberapa cara di dunia ini – malam tadi lelaki kecil ini adalah jawapan untuk doa saya ���� #zerotoleranceforbullies #onelove #thisiswhatthetruthfeelslike Gx

Video yang disiarkan oleh Gwen Stefani (@gwenstefani) pada

BERKAITAN: Gwen Stefani Luangkan Hari Penuh Di Disney World dengan Anak-Nya

Jalan untuk pergi, Gwen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 6

map