Gwen Stefani menyertai Justin Timberlake dan Anna Kendrick untuk filem Trolls

Penyanyi, tuan rumah televisyen, pereka fesyen, ibu … Gwen Stefani banyak perkara, tetapi sekarang Suara hakim boleh menambah “troll” ke resumenya yang terkenal. Satu animasi, iaitu.

Stefani memecahkan berita bahawa dia menyertai filem Dreamworks yang akan datang Trolls di Twitter hari Rabu dan berkongsi foto dirinya dan watak pintunya, DJ Suki, dengan mesejnya, “Rambut kami pergi! Bertemu DJ Suki! #DreamWorksTrolls #RockinTroll”

Menurut Wartawan Hollywood, Justin Timberlake akan menjadi pengeluar muzik eksekutif dan rekod muzik untuk filem animasi, selain memberikan suara “survivalist” Cabang troll, yang memulakan pengembaraan gila bersama Princess Poppy dari Anna Kendrick.

BERKAITAN: Justin Timberlake Merakam Muzik Asal untuk Trolls Filem

Tim impian musikal Kendrick, Stefani dan Timberlake juga disertai oleh James Corden, Russell Brand, duo Icona Pop, Big Bang Theory bintang Kunal Nayyar dan banyak lagi, semuanya berkongsi sendiri Troll gambar-gambar watak dan punah rambut di Twitter pada hari Rabu. Lihat pengumuman mereka di sini:

Trolls hits teater Nov. 4.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 − 48 =

map