Gwen Stefani’s Cargo Pants Define Casual Cool

Gwen Stefani tidak pernah menjauhkan diri dari mempamerkan keperibadiannya.

Pada hari Ahad, ibu berusia tiga tahun yang berusia 46 tahun menghabiskan masa petang menjalankan tugasnya di L.A. dan berjaya melakukannya dengan hebat. Sentiasa satu untuk mengetengahkan kelebihan bintang pop, Stefani melanda jalan-jalan yang dicium matahari dengan seluar kargo yang sutra dan longgar yang dipasangkan dengan booties sangkar atas putih dan hitam putih. Dia memberikan ensemble itu twist feminin dengan melemparkan dalam pemilihan permata yang minimum, klac hitam kecil, dan kebesaran cermin mata hitam.

Gwen Stefani - Embed
Elite Images / AKM-GSI

Mengenai apa yang dia terpaksa, bintang itu dilaporkan menuju ke kedai BBQ tempatan untuk mengumpul bekalan dengan anak-anaknya. Baru-baru ini, Stefani sibuk bekerja dan menghasilkan Kuu Kuu Harajuku, siri 26 episod kanak-kanak dia bersama Nickelodeon. Dia mengambil alih Instagram pada hari Isnin untuk mempromosikan video muzik baru untuk rancangan TV yang akan segera disiarkan.

@KuuKuuHarajuku video sudah keluar sekarang! Pautan di Bio untuk video penuh. Pergi #KuuKuu pada 3 Oktober untuk pertunjukan baru @NickelodeonTV saya !!! Gx

Video yang disiarkan oleh Gwen Stefani (@gwenstefani) pada

Sebagai tambahan kepada semua itu, Stefani juga terus sibuk menghabiskan masa dengan lelaki kacak dalam hidupnya: Blake Shelton.

#radperson Gx

Foto yang disiarkan oleh Gwen Stefani (@gwenstefani) pada

BERKAITAN: Jennifer Lopez berkongsi Selfie Sexy dari Back in the Studio

Cara untuk tetap sejuk, Gwen.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 2

map