Gwyneth Paltrow Memaparkan Cincin Pernikahannya yang Sparkling IRL di Anugerah Pengeluar Guild

Gwyneth Paltrow membuat pertunangannya untuk tunang, Brad Falchuk, pegawai permaidani merah.

Walaupun usahawan Goop membuat debut cincin barunya di laman webnya minggu lepas, bintang itu memberikan kita melihat kedua-dua sparkler berlian yang menakjubkan sambil menyokong pengilangnya di Anugerah Pengeluar Guild pada hari Sabtu. Clad dengan gaun cantik Alex Perry yang cantik dengan lengan lengan, yang Shakespeare In Love pelakon itu memaparkan IRL batu gelap, yang mengetepikan manicure ceri cerahnya. 

TK
Frazer Harrison / Getty

Ibu dari ensemble semua-merah dua itu membolehkan cincin sapphire-huednya untuk mengambil panggung tengah, kerana ia adalah satu-satunya aksesori yang dilihat ketika menyampaikan cerita seram Amerika pencipta Ryan Murphy dengan Anugerah Pencapaian Norman Lear di televisyen pada acara tahunan.

TK
Frazer Harrison / Getty

Di sampul Majalah GoopIsu Cinta & Seks yang dikeluarkan baru-baru ini, ahli perniagaan – yang “tidak sengaja mengalah” dengan bekas Chris Martin pada tahun 2014-membuka peluang untuk mencari cinta lagi dengan Falchuk. 

“Saya telah memutuskan untuk memberikan [perkahwinan] kembali, bukan sahaja kerana saya percaya saya telah menemui lelaki yang saya maksudkan untuk bersama, tetapi kerana saya telah menerima peluang-peluang rancak jiwa, (yang menakutkan) dibuat mungkin dengan keintiman, “katanya dalam ciri tersebut. “Secara peribadi, pada pertengahan umur, saya telah cuba menerima bagaimana cinta romantis yang kompleks.”

Congrats lagi, Gwynnie! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map