Gwyneth Paltrow’s Goop Syarikat Menuju Artikel Berat Berat Kontroversi

Beberapa pembaca Gow Gwyneth Paltrow telah menyatakan ketidakbahagiaan mereka dengan nasihat syarikat gaya hidup tentang kehilangan berat badan, dan organisasi telah mengeluarkan respons.

Awal tahun ini Goop menyiarkan artikel nasihat di laman webnya dari guru kebugaran Tracy Anderson, dan cerita baru-baru ini muncul semula kerana sesetengah peminat dan pakar pemakanan (seperti Rhiannon Lambert, yang menyatakan “kejutan lengkap” yang diterbitkan) bertindak secara negatif terhadap mesejnya dan tajuk utama

Artikel yang bertajuk “Tracy Anderson tentang Cara Menurunkan Berat Badan” memberi cadangan kepada Anderson tentang cara “melakukan penurunan berat badan empat belas pon dalam empat minggu,” yang diberikan “jika anda kehilangan berat badan.”

Walaupun Paltrow tidak mengulas secara langsung mengenai kontroversi, seorang wakil untuk Goop mengeluarkan kenyataan kepada E! Berita.

“Kami tidak akan menganjurkan diet tidak sihat atau rutin yang melampau,” kata kenyataan itu. “Seperti kata Tracy dalam temu bual, anda perlu membuat pilihan berdasarkan apa yang terbaik untuk badan individu anda.”

BERKAITAN: Goop Gwyneth Paltrow Melancarkan Vitamin

Jurucakap Anderson pada hari Rabu juga membahas artikel itu.

“Sepanjang kariernya selama 20 tahun, Tracy secara konsisten mempraktikkan memiliki berat badan 1 hingga 2 lb setiap minggu apabila seseorang itu mempunyai berat badan yang tidak sihat untuk kehilangan. Mempunyai penurunan berat badan 1-2 lb setiap minggu adalah berbeza daripada hanya menjatuhkan 1-2 lbs per minggu, yang menyebabkan orang menahan berat badan yang tidak sihat Daripada £ 14. bahawa seseorang boleh hilang secara berkesan dalam sebulan-jika mereka mempunyai berat badan yang berlebihan-matlamatnya adalah untuk memiliki £ 8 itu, yang selaras dengan amalan Tracy yang tidak hidup dalam diet yang melampau, “kata jurucakap itu kepada E! Berita. “Tracy tidak menganjurkan makanan yang diproses dalam diet yang sihat.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 − = 52

map