Hailee Steinfeld Masih Hidup dengan Orangtuanya dan Suka

Hailee Steinfeld baru-baru ini dikunjungi Jimmy Kimmel Live! untuk membincangkan beberapa topik remaja yang tipikal: kostum Halloween, tinggal di rumah, dan membeli kereta. Tetapi tidak seperti kebanyakan anak berusia 19 tahun, Steinfeld mempunyai perjanjian rekod dan seorang pemain Oscar di bawah tali pinggangnya-tidak begitu tipikal.

Walaupun begitu, pelakon dan penyanyi itu tetap berada di bumi-sebahagiannya ikatan rapat dengan keluarganya.

“Saya masih di rumah-tidak malu,” kata Steinfeld mengenai situasi hidupnya semasa episod malam Selasa. Pelakon itu memberitahu tuan rumah Jimmy Kimmel bahawa dia mempunyai dianggap bergerak keluar dari rumah ibu bapanya, tetapi tidak dapat mengambil risiko.

“Saya mempunyai pagi di mana saya bangun dan saya seperti ‘Baiklah, ini sahaja. Saya keluar, “kata Steinfeld. “Dan kemudian saya meninggalkan bandar selama beberapa minggu dan semua yang saya mahu lakukan adalah pulang ke rumah penuh orang.”

Walaupun dia bergantung kepada keluarganya, tidak ada keraguan bahawa kemerdekaan Steinfeld telah sampai jauh. Apabila ia datang kepada fesyen, yang Grit Benar pelakon mempunyai gaya yang benar-benar sendiri-dan sebagai sengit seperti yang boleh.

Steinfeld tiba di pertunjukan ceramah lewat malam itu dengan pakaian panjang Mid-betis yang sesuai dengan pakaian David Koma, yang menimbulkan celah mulus ke atas paha kanan pelakon dan batang berwarna-warni yang berkilauan. The up-and-comer yang bergaya memakai rambut gelapnya yang panjang dan dengan helai depannya kembali memamerkan puncak jandanya.

BERKAITAN: Hailee Steinfeld MENGENAI Bagaimana Skuad Taylor Swift Tetap di Sentuh: “Sangat Senang Menikmati Hubungan”

KIMMEL: ✔️�� # EDGEof17 @madeupbym @lucy_gedjeyan @robzangardi @marielwashere

Video yang disiarkan oleh hailee steinfeld (@aileesteinfeld) pada

Kami memberikan rupa dua jempol ini dengan menarik perhatian.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 8 =

map