Hailey Baldwin Hanya Menarik Dua Trend Rambut Berisiko Sekali

Mungkin ketika anda meninjau rakan-rakan anda untuk memberi cadangan tentang gaya rambut apa yang harus anda cuba musim semi ini, anda diberitahu dalam teks kumpulan anda untuk memilih salah satu warna rambut paling hangat atau potongan musim, tetapi tidak keduanya.

Nah, Hailey Baldwin membuktikan rakan-rakan anda salah dengan kombo cut dan warna yang baru dia buat pada acara amal di London. Model itu memperbarui lob beliau dengan sekeping-y poni dan panjang, lapisan bergelombang. Dia juga dinaikkan pangkatnya juga. Platinum berais Baldwin adalah beberapa warna yang lebih ringan daripada berambut perangnya yang biasa, dengan akar yang sedikit ditanam untuk kontras.

New lewk @haileybaldwin ���� Platinum vibes today ���� Styled by @stylememaeve Makeup @makeupvincent Hair #jenniferyepez using @helenawigs Hair color by @auracolorist �� #haileybaldwin #platinumblonde #kerastase #london #lfw #donatellavibes

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jennifer Yepez (@jennifer_yepez) pada

BERKAITAN: Hailey Baldwin Memadankan Rambut Baru Pinknya ke Bikini Stiknya

Penggemar rambut Baldwin, Jennifer Yepez berkongsi snap di belakang layar dari sesi gaya model di Instagram. Pukulan berani dan warna pada mulanya menangkap mata kita, tetapi kemudian kita melihat bahawa Yepez mencatat dalam kapsyen bahawa rupa itu, sebenarnya, rambut palsu.

VIDEO: Instagram Terbaik Hailey Baldwin

Pasti, rambut model mungkin satu malam sahaja perjanjian, tetapi itu tidak membuat gaya mana-mana skrin kurang pantas-layak. Pada hakikatnya, ia sebenarnya satu cara untuk menguji trend berisiko memacu seperti bangs atau platinum berambut perang-kedua-duanya kelihatan seperti penyelenggaraan-sebelum membuat komitmen dengan membuat tempahan perlantikan salon.

Pertimbangkan gaya rambut ini contoh lain apabila kurang tidak selalu lebih.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 4 =

map