Hailey Baldwin Membawa Cue Gaya dari Kim Kardashian West dalam Seluar Bike Kulit

Suhu lapan puluh darjah tidak sepadan dengan almari pakaian jatuh Hailey Baldwin. Model berusia 20 tahun itu melanda jalan-jalan di Los Angeles pada hari Selasa dalam bentuk kulit yang sengit yang patut dipuji oleh Kim Kardashian West.

Di dalam dan di Beverly Hills, Baldwin kelihatan tidak terasa oleh tempayan yang melambung tinggi di Whyte Studio, semua kulit hitam, seluar pendek kulit lutut sepanjang musim lutut, bahagian atas permukaan midriff, dan jaket moto yang sepadan.

TK
Stoianov / LESE / BACKGRID

Kecantikan berambut perang itu menyempurnakan paparannya dengan beg hitam dan pam, sepasang anting-anting gelang berkilat, dan kalung papan nama. Akhirnya, tetapi tidak kurang, dia memakai rambutnya turun dan bergelombang, dan menonjolkan poutnya dengan percikan merah jambu feminin. Secara keseluruhannya, kami akan mengatakan bahawa segala-galanya memberi kami tekanan Olivia Newton yang serius, dan kami benar-benar berada di sini.

Terus berjuang melawan Hailey yang baik, ia akan berasa seperti jatuh sebelum anda tahu!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

93 − 86 =

map