Haircut Post-Pregnancy Kylie Jenner adalah Kecantikan Kecantikan Terbesar di Spring

Selepas sebahagian besar daripada mata orang awam semasa mengandung dengan bayi Stormi, Kylie Jenner secara rasmi kembali ke media sosial. Selfies kembali, dan nampaknya begitu perubahan rambut dramatiknya. Semasa mempromosikan produk baru dari barisan kosmetik Kylie Cosmetics beliau, Jenner menyulitkan rambutnya selepas rambutnya selepas mengandung, dan ia sudah menjadi salah satu trend keindahan terbesar musim bunga.

Sama ada mencincang beberapa inci dari keningnya atau hanya mengeluarkan sambungannya, Jenner mendedahkan lob pendek, kerang tulang rusuk dengan sudut pembingka muka. Dia memakai pandangannya dalam gelombang lembut dan ultra longgar dengan bahagian sampingan dan telinga anjing Snapchat untuk mengakses, jelas.

Kylie Jenner Bob
Raja Kylie / Snapchat

VIDEO: Kylie Jenner Tidak Boleh Berhenti Berkongsi Foto Bayi Stormi

Ini bukan kali pertama Jenner telah menjadi pendek, tetapi kehilangan panjang selepas kehamilan nampaknya menjadi trend selebriti. Baru-baru ini, Jessica Alba mengambil Instagram untuk mendahului perubahan rambut selepas mengandungnya yang drastik-lob yang anggun.

BERKAITAN: Jessica Alba Mempunyai Haircut Yang Paling Dramatik pada Tahun

Saudara-saudara Kar-Jenner telah bertali dengan rambut panjang ini untuk beberapa waktu sekarang. Sebenarnya, Kendall Jenner telah membuat sesuatu tentang tandanya selama dua tahun.

Hanya masa yang akan memberitahu jika Khloé Kardashian memutuskan untuk kembali ke kehidupan lob selepas anak perempuannya dilahirkan juga.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 − 56 =

map