Half-Sister Meghan Markle Hanya Mengaku Dia “Melabur” Pada Status Diraja-Berdekatannya

Sekiranya anda tertanya-tanya, “Wah, adakah kakak perempuan Meghan Markle, Samantha, sehingga hari ini?” maka anda mungkin sahaja. Tetapi hei, kami akan mengisi anda dalam apa juga.

Duchess of Sussex yang besar sis adalah kembali pada mengisar tekan, kali ini mengalamatkan komentar bahawa dia “cashing in” pada tajuk baru Markle dan tempat dalam keluarga diraja. Spoiler: Dia!

“Saya bekerja di media sepanjang hidup saya dan dalam penyiaran, jadi kerana kakak saya tiba-tiba diraja bukan alasan untuk saya berhenti melakukan semua itu,” katanya pada wawancara pagi Isnin dengan Good Morning Britain, mengikut E! Berita. “Mari kita hadapi itu-kita semua perlu bertahan. Wang membuat dunia menjadi bulat, jadi jika anda mahu memanggil wang itu masuk, itu baik-baik saja, tetapi saya fikir tiada sesiapa di media akan menolak gaji untuk bercakap mengenai raja dan, sebagai keluarga, kita tidak tertakluk kepada protokol diraja. ” 

Di sana anda ada, terus dari mulut kuda.

BERKAITAN: Rumor Alert: Meghan Markle Ingin Memakai Tuxedo, tetapi Putera Harry Said No

Anda juga boleh mengharapkan untuk melihat lebih banyak Samantha, 53, dalam tabloid, terutama pada minggu-minggu yang membawa kepada peranannya dalam versi U.K. Celebrity Big Brother (selebriti mempunyai definisi yang lebih fleksibel di seluruh kolam, nampaknya), yang bermula penggambaran pada bulan Ogos. Kami mengandaikan dia akan mengadakan lawatan akhbar yang penuh sesak menjelang pembebasan memoirnya yang sebelum ini berjudul The Diary of Princess Pushy’s Sister, kini dipanggil A Tale of Two Sisters-Bila itu. 

Memandangkan hubungan mereka yang keterlaluan (ada sebab Samantha tidak dijemput untuk perkahwinan diraja, selepas semua) kita tertanya-tanya jika dunia akan bosan mendengar apa yang Samantha meletakkan di luar sana. Memandangkan keponakan Meghan (juga berpisah), belum lagi ayahnya-Thomas Markle terkenal-terus menonjol tajuk berita, kami merasakan jawapannya tidak lama lagi. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 5

map