Half-Sister Meghan Markle Mengambil Kesalahan untuk Skandal Foto Ayah Ayahnya

Katakan ia tidak begitu-foto-fotonya bapa Meghan Markle yang bersemangat untuk Pernikahan Diraja dipentaskan, dan kakak saudara perempuannya itu Samantha sedang menyalahkan.

Thomas Markle, yang masih bersedia untuk berjalan anak perempuannya di lorong pada hari Sabtu, dikatakan bercanggah dengan paparazzi dan kemudian mengambil bayaran yang baik.

Dalam siri gambar, Thomas dapat dilihat membaca buku mengenai England, menatal melalui gambar-gambar Harry dan Meghan di kafe Internet, bekerja keluar, dan malah mendapat ukuran untuk guaman. The Daily Mail menerbitkan laporan yang mendakwa bahawa Thomas Markle tiba di lokasi dengan jurugambar berasaskan L.A. Jeff Rayner dan mempamerkan gambar-gambar. Laporan itu juga menyatakan bahawa lelaki yang mengukur Thomas Markle untuk saman sebenarnya adalah pembantu di kedai barang parti.

Putera Harry And Meghan Markle Attend Anzac Day Services
WPA Pool / Getty Images

Thomas dijangka akan pergi ke London minggu ini untuk bertemu dengan keluarga Putera Harry untuk kali pertama menjelang perkahwinan pada hari Sabtu, dan belum lagi bercakap tentang kontroversi foto. Walau bagaimanapun, anak-anaknya yang lain tidak mempunyai masalah meletakkan kenyataan.

Thomas Markle Jr., kakak Meghan, memberitahu Cermin bahawa bapanya “sangat malu” dan akan “minta maaf dengan tulus kepada Meg.” Sementara itu, kakaknya Samantha bertentangan dengan kenyataan Thomas Jr., mengatakan, “ayah saya tidak berbicara kepada saudaraku,” dan mengambil tanggungjawab untuk skandal.

BERKAITAN: Rihanna Memiliki Sebab Yang Sah untuk Tidak Mengikuti Perkahwinan Diraja

“Akhbar buruk mengenai ayah saya melakukan foto yang dipentaskan adalah kesalahan saya. Media tidak adil membuatnya kelihatan buruk jadi saya mencadangkan dia melakukan foto positif untuk faedahnya dan faedah keluarga diraja. Kami tidak tahu dia akan dimanfaatkan. Ia bukan untuk wang, “tulisnya di Twitter.

“Saya harus mengatakan bahawa saya adalah pelakunya,” Samantha mengulas mengenai rancangan ceramah British Wanita longgar Isnin. “Seperti yang kita ketahui, media boleh mengambil gambar orang yang sangat tidak menyenangkan pada hari-hari kasual mereka dan meniupnya jauh dari perkadaran. Saya berkata, anda tahu, dunia tidak mempunyai idea yang anda bentuk, melakukan perkara yang sihat. Mereka tidak memotret anda membeli sayur-sayuran dan air PH. Mereka memotret anda sebagai cara yang tidak dapat difahami. “

“Jadi saya mencadangkannya. Terdapat banyak pengawasan bahawa ia adalah motivasi wang, tidak. Adalah cadangan saya bahawa untuk memberi manfaat kepadanya dan untuk memberi manfaat kepada keluarga diraja yang semua orang kelihatan baik dan mereka menggambarkan anda sebagai anda dalam bentuk dan melakukan perkara yang sihat. “

Samantha juga tidak mempunyai hubungan yang baik dengan adik perempuannya, secara terbuka menyuarakan ketidakpuasannya kerana tidak mendapat undangan untuk perkahwinan diraja. Memoirnya, pada asalnya bertajuk The Diary of Princess Pushy’s Sister, akan dikeluarkan pada tahun ini.

Tidak kira siapa yang mengatakan kebenaran dalam kes ini, Kensington Palace tidak boleh teruja.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 + = 22

map