Halle Berry Adakah 100% TIDAK “Selesai dengan Cinta”

Biarkan ia ke tali latihan berbentuk hati (dan cukup keterangan gambar) untuk menghantar mesej membuat tajuk yang salah.

Halle Berry menyebabkan kekalahan pada hari Khamis apabila dia berkongsi foto tali yang berbentuk jantung di Cerita Instagramnya, dengan kapsyen “Selesai dengan Cinta” dan beberapa emojis yang melenturkan otot. Sejak dia dilaporkan memanggilnya berhenti baru-baru ini dengan Alex Da Kid, ia menyatakan bahawa dia mengatakan dia “dilakukan dengan cinta” untuk mendapat keputusan yang baik selepas pemecatan mereka (berita yang membanjiri media sosial dan media).

Halle Berry
Karwai Tang / WireImage

Kerana ternyata, itu bukan sama sekali. Pemenang Oscar muncul kembali pada cerita Instagramnya pada hari Jumaat untuk memperjelas, menyiarkan foto yang sama dengan kapsyen itu, “Hey orang-orang-postingan semalam adalah mengenai senaman saya yang dilakukan dengan cinta,” dan menarik anak panah ke tali, yang dia katakan “latihan tali. “Dia terus menulis,” Saya tidak akan pernah dilakukan dengan LOVE! “

Halle Berry Done with Love - Embed
halleberry / Instagram

Kami yakin sekumpulan lelaki menghembuskan nafas lega (kami juga). Sementara itu, Berry telah memasuki semangat bercuti dengan anak-anaknya sekarang bahawa dia kembali dari percutian cemahnya ke Tahiti. Ibu tiga berkongsi snap manis daripada anak lelakinya yang berusia 4 tahun Maceo masuk ke dalam semangat cuti Khamis, yang menunjukkan dia mengalih keluar dari pokok Krismas. “Saya nampak awak, Krismas,” dia menulis bersama.

Saya melihat anda Krismas ❤️

Pos yang dikongsi oleh “style =” warna: # c9c8cd; font-family: Arial, sans-serif; saiz fon: 14px; gaya fon: normal; font-weight: normal; line-height: 17px; “target =” _ blank “> Halle Berry (@halleberry) pada

Cukup comel.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 8 =

map