Halle Berry Memaparkan Gambar Langka Anaknya yang Berumur 4 Tahun Mendapatkan Roh Percutian

Krismas datang awal untuk peminat Halle Berry pada hari Khamis apabila aktres berusia 51 tahun itu memaparkan foto yang jarang ditemui oleh anaknya yang comel, Maceo.

Berry berkongsi ‘gram yang berusia 4 tahunnya mengintip dari belakang cawangan hijau dengan rupa keajaiban di matanya. Anak kecil kelihatan seperti ibu, berkongsi mata cantik dan kunci bergelombang.

Namun, kapsyen Berry mungkin menjadi bahagian terbaik. “Saya melihat anda, Krismas,” tulisnya, dengan sempurna menangkap pandangannya di mata budak lelaki itu.

Halle Berry - Instagram
halleberry / instagram

Pelakon itu jarang menyiarkan gambar anak-anaknya di media sosial, dan sering kali tidak menunjukkan wajah mereka. Kembali pada bulan Oktober 2016, ibu bangga berkongsi foto Nahla dan Maceo yang berusia 3 tahun kemudian, yang menunjukkan hanya mulut tersenyum dan tisu grafis dalam pukulan manis.

❤️������������❤️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Halle Berry (@halleberry) pada

Berikut adalah harapan kami melihat lebih banyak cuties ini pada masa akan datang, tetapi sehingga itu, kami akan meneroka makanan Instagram artistik Berry.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 7 = 15

map