Halle Berry menyertai Instagram-Lihat Post Pertama Sexynya

Lebih baik lewat daripada tidak pernah! Halle Berry akhirnya menyertai Instagram, dan dia pergi ke platform media sosial beberapa jam yang lalu untuk menyiarkan foto pertamanya. Pelakon itu membuat debutnya dengan ‘gram cantik’ yang memperlihatkan dia berdiri di dalam hutan pokok buluh-tresses panjangnya yang indah menjalar ke belakang telanjangnya.

Hai semua. Selamat datang! Hari ini adalah hari yang sangat menarik untuk saya … Saya tidak sabar-sabar untuk berkongsi dunia kita melalui imej yang mencerminkan emosi dan persepsi saya, “dia memaparkan imej seksi.” Saya kagum fotografi dan keupayaannya untuk menangkap dan memantulkan dunia luar biasa yang kami tinggalkan. Saya teruja untuk berkongsi dengan anda cintaku alam semula jadi, seni, fesyen dan banyak lagi dengan harapan bahawa imej akan memberi inspirasi, mempromosikan perbualan dan membawa anda kegembiraan. ❤ Halle. “

Hai semua. Selamat datang! Hari ini adalah hari yang sangat menarik untuk saya … Saya tidak sabar-sabar untuk berkongsi dunia kita melalui imej yang mencerminkan emosi dan persepsi saya. Saya kagum fotografi dan keupayaannya untuk menangkap dan mencerminkan dunia luar biasa ini yang kami hidupkan. Saya teruja untuk berkongsi dengan anda kecintaan saya terhadap alam semula jadi, seni, fesyen dan lebih banyak lagi dengan harapan imej-imej itu akan memberi inspirasi, menggalakkan perbualan dan membawa anda kegembiraan. ❤ Halle

Gambar yang disiarkan oleh Halle Berry (@halleberry) pada

BERKAITAN: Baru Halle Berry Ambil Lob Akan Membuat Anda Mahu Memotong Rambut Anda SEBELUM

Tidak mengejutkan, dia mendapat beribu-ribu pengikut pada saat itu, dan kami yakin dia akan menjadi pro Instagram. Satu perkara yang pasti: kita tidak boleh menunggu untuk melihat apa jawatan Berry seterusnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + = 7

map