Halsey Mendapat tatu muka

Trend paling panas musim panas adalah: Tatu muka? 

Nenek konservatif anda mungkin pengsan di penglihatan, tetapi siapa tahu, boleh menghadapi tatu akhirnya kehilangan stigma mereka, seperti cincin hidung atau tindikan rawan sebelum mereka?

Seorang penyanyi yang bekerja untuk membuat kes untuk Team Face Tat adalah Halsey. Penyanyi berusia 23 tahun itu, yang mempunyai banyak bahagian lain di seluruh badannya termasuk lehernya, menghantar imej ke Instagram pada hari Jumaat memamerkan tatu baru di pipi kiri, tepat di sebelah telinganya. 

Berjalan lurus ke istana. @ nal.tattoo ���� terima kasih untuk tattoo muka pertama saya (dan hanya berharap) lol tatu ♦ ️ ♦ ️ ♦ ️ ♦ ️

Pos yang dikongsi oleh halsey (@iamhalsey) pada

Selesai dengan dakwat merah, potongan itu adalah penghormatan kepada Ratu berlian dari dek standard bermain kad, memberikan kami pakan untuk “Poker Face” puns selama beberapa hari. (Halsey adalah peminat besar Lady Gaga yang diakui-kita hairan jika ada sambungan?)

“Berjalan lurus ke istana,” tulisnya dalam kapsyen, yang kita bayangkan adalah rujukan kepada album 2017nya, Kerajaan Fountain tanpa harapan. “Terima kasih kerana tattoo muka pertama saya (dan hanya berharap).” Dia menandatangani Los Angeles studio NAL Tattoo.

Bentuk merah “Q” yang ringkas dan berlian tidak begitu menarik seperti yang dikatakan, tatu muka “Malas Lelah” rapper Post Malone, atau juga bintang kecil Kat Von D’s, tetapi ia adalah pernyataan yang tetap. 

“Sentiasa letih” tatu POST MALONE baru yang dilakukan oleh foto @chadrowetattoos oleh Adam DeGross. . . #PostMalone #stoney #fashion #fashionable #beerbongsandbentleys #drelondonent

Jawatan yang dikongsi oleh adam degross (@adamdegross) pada

Saya cukup bernasib baik untuk mendapatkan pemerasan cepat outta @katvondUK di sini dalam foto ini selepas pertunjukan @IAMX di London! Harus beri shoutout cepat kepada semua kelab peminat tercinta saya yang selalu memberikan saya kasih dan kebaikan yang begitu banyak! Saya memuja kamu semua! ❤️❤️❤️ @katvondunlimited @katvonditalia @katvondmexico @katvondmx @katvondgermany @katvond_ireland @katvond_poland @katvond_france @katvondturkey @katvondserbia @katvond_fans @katvond_spain @katvonditaly @vegankatvondfan

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kat Von D (@thekatvond) pada

Suka atau benci, kita ada satu perkara yang perlu dikatakan kepada Halsey: “Yass, ratu.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 2

map