Hamil Chrissy Teigen Melindungi Bayi Bump dalam Armor Sequined di Grammys

Hamil Chrissy Teigen menemani suaminya John Legend kepada Grammys 2018 di Madison Square Garden New York pada malam Ahad dalam apa yang mungkin kelihatan berseri paling dramatik.

Chrissy Tiegan, John Legend
Mike Coppola / FilmMagic

Ibu mengandung meletakkan bungkusan bayi di Yanina Couture yang lengkap gaun, lengkap dengan halus di sekeliling dadanya, tali pinggang logam di sekeliling pinggangnya, merapatkan detail di sekeliling pinggulnya, dan lengan baju yang dramatik. Teigen yang diberi aksesori dengan stiletto stiletto strappy, drop anting-anting, dan klac segi empat tepat. Mama-to-be digayakan lob itu dalam gelombang lembut dan menyelesaikan rupa dengan bibir bogel tandatangannya.

Chrissy Teigen, John Legend
Steve Granitz / WireImage

Pasangan itu melakukan wawancara bersama di atas permaidani merah, bercakap kepada E! ‘S Ryan Seacrest tentang mengharapkan bayi No 2, termasuk hari yang malang bahawa Teigen berjalan ke bilik mandi sendiri, hanya untuk mengetahui tandas telah dikeluarkan.

“Saya tertawa sangat keras. Saya seperti sudah tentu ini akan berlaku kepada saya, “dia bercanda.

PHOTOS: Lihat Semua Celebrity Looks dari 2018 Grammys Red Carpet

Nasib baik, ibu hamil telah menggantikan tandasnya (dan dinaik taraf) keesokan harinya, dan dia mempunyai cerita lucu untuk memberitahunya. Walaupun Teigen mencemuh kesukaran yang memalukan, dia memberitahu E! bahawa dia kini lebih berhati-hati mengenai apa yang dia kongsi di media sosial.

“Saya pernah mengalami masalah yang lebih besar, jadi kini saya baik,” katanya. “Dia pandai mengenainya,” Legenda bergema. “Dia tahu apa yang dia hantar.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 1

map