Hamil Chrissy Teigen yang baru hamil mungkin menjadi Haircut of the Year

Satu kumpulan kegembiraan baru bukan satu-satunya perkara yang Chrissy Teigen sedang merayakan minggu ini! Model itu hanya memulakan gaya rambut bercuti baru, selepas pengumuman kehamilannya.

Teigen memamerkan bangsanya yang super comel dalam jawatan Instagram pada malam Selasa bersama penapis hati Snapchat untuk menunjukkan betapa dia suka kepada mereka. Dalam video baru, Teigen kelihatan sangat teruja untuk memamerkan caturnya yang sebenar ketika dia bermain dengan potongan rambutnya yang baru, ihsan guru At Jenkins dan Priscilla Valles.

“Hanya terbentur,” suara yang kelihatan seperti Jen Atkin berkata dalam klip pendek. “Itulah rambutnya.”

Teigen menjawab dengan pujian: “Saya menyukainya. Anda berbakat.” Tonton di sini:

Saya telah melakukannya! Terima kasih @jenatkinhair dan @priscillavalles!!!

Pos yang dikongsi oleh chrissy teigen (@chrissyteigen) pada

“Saya melakukannya! Terima kasih @jenatkinhair dan @priscillavalles !!!” Teigen menonjolkan video itu. Dan Atkin mencatatkan kolajnya sendiri Cravings rambut baru pengarang:

Tahniah kepada @johnlegend dan @chrissyteigen atas penambahan kepada keluarga mereka … Bangs baru Chrissy (oh dan bayi lain) ��✂️

Jawatan yang dikongsi oleh Celebrity Hairstylist (@jenatkinhair) pada

Tetapi adakah ia benar-benar rambutnya? Priscilla Valles adalah guru lanjutan rambut kepada bintang, jadi Teigen boleh memainkan salah satu helah yang terkenal kepada kita semua!

Sama ada, ia kelihatan hebat. Sekarang kita mahu bang untuk cuti.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 87 = 88

map