Hamil Jessica Alba Menunjukkan Off Bump Grow in Ensemble Chic Pastel

Jessica Alba dengan baik mungkin wanita hamil yang paling bergaya hidup-atau mungkin hanya wanita yang paling bergaya hidup, tempoh?

Kita mesti memuji mama yang mengharapkan untuk sentiasa kelihatan luar biasa, tidak kira betapa sejuk, panas, atau hamil dia muncul. Selasa, tentu saja, tidak terkecuali.

Alba, 36, yang baru-baru ini mendedahkan bahawa dia mempunyai seorang budak lelaki, menunjukkan bonggol bayi yang terkenal apabila dia melangkah keluar di Los Angeles awal minggu ini. Ibu dua (tidak lama lagi menjadi 3!), Memukul bandar itu di dalam tee putih yang berusuk, celana berwarna gading, kardigan berbulu oat, jubah berwarna merah jambu, dan sepadan dengan kasut platform Vince ($ 225; revolve.com) kasut kasual pilihannya.

The Madu bintang berpasangan dengan paparan klasiknya dengan tiga kalung berlapis, warna-warna bergaya, dan beg kulit hitam.

Jessica Alba
Stoianov / BACKGRID

Walaupun kita bertaruh Jessica mungkin bersedia untuk mengalu-alukan anak lelakinya ke keluarga Alba-Warren, kehamilan benar-benar kelihatan baik pada dirinya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 − 82 =

map