Hamil Kate Middleton Merangkul Krismas di Plaid Miu Miu Coat

Ketika semua mata berada di Meghan Markle ketika dia merayakan Krismas pertamanya dengan keluarga diraja pada hari Isnin, hamil Kate Middleton adalah pro yang berpengalaman, yang mendapat banyak perhatian sendiri dalam jabatan gaya.  

The Duchess of Cambridge pasti ada dalam semangat Krismas, tiba di Gereja St. Mary Magdalene di Sandringham bersama suaminya, Prince William, dalam mantan hijau dan merah dengan Miu Miu ($ 2,197.50, net-a-porter.com) . Puncak perayaan meluap ke pinggang Middleton, dan menjenguk benjolannya yang berkembang. 

Kate Middleton Christmas Day - EMBED 01
Chris Jackson

Dia menonjolkan trim baldu hitam dengan memakai pakaian ketat dan pam klasik hitam, manakala topi bulu hitam menjejaskan cawangan chestnut. 

Berikutan perkhidmatan itu, seluruh keluarga diraja akan makan tengah hari di kediaman ratu kerana mereka menyaksikan alamat Hari Krismas tahunannya kepada orang-orang Inggeris. 

Kate Middleton Christmas Day - EMBED 03
Chris Jackson / Getty Images

Antara kursus, kita bayangkan Kate dan Meghan akan berkongsi tip gaya dan menghantui belanja kegemaran mereka di setiap sisi kolam-jika kita hanya boleh terbang di dinding!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 + = 23

map